El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La inesperada reacció de Julián Muñoz a la seva docusèrie
  • CA

La notícia de la sèrie documental que prepara Julián Muñoz, ‘No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad’, sorprenia a molts aquesta mateixa setmana. “Ha arribat l’hora de dir la veritat”. Amb aquesta declaració d’intencions l’exalcalde de Marbella i exparella d’Isabel Pantoja començava a llançar titulars sobre la seva vida al costat de la coneguda cantant.

I quan els reporters de ‘El Programa de Ana Rosa’ l’han trobat després que es fes públic l’anunci de la docusèrie, Julián Muñoz ha preferit no parlar i ha intentat evitar-los: “M’estan molestant”, els ha dit. L’exalcalde ha preferit no parlar amb els periodistes i jugar a la distracció: “No tinc ni la menor idea de res. No sé què em diuen”, ha respost l’exalcalde de Marbella quan li han preguntat per la seva pròxima docusèrie.

Isabel Pantoja i Julián Muñoz Europa Press

Malgrat la seva reacció inicial, el periodista Pepe del Real ha aconseguit parlar amb Julián Muñoz. Tot i haver gravat el programa, no sabia que s’anava a emetre la promo: “M’he assabentat aquest matí i no tenia ni la menor idea que això s’havia posat, ni una promo ni res. A aquestes alçades de la meva vida, si em ve de gust parlar, parlo, i si no em ve de gust parlar, no parlo. I ja faré declaracions en el moment que vegi la sèrie”, ha sentenciat.

Sobre les declaracions de la filla d’Isabel Pantoja, Isa Pantoja, assegurant que li té molt d’afecte, Julián Muñoz també ha parlat: “És una nena molt especial per a mi. Després de tantíssims anys li continuo tenint moltíssim afecte. Ella ho sap”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa