El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Hugo Silva revela que pateix un trastorn molt angoixant des que va néixer
  • CA

Hugo Silva va encapçalar durant molts anys el rànquing dels actors espanyols més desitjats. El protagonista de Los Hombres de Paco ha actuat en moltes més sèries i pel·lícules després, però el seu nom sempre estarà lligat a les ficcions d’Antena 3. Aquesta setmana ha tornat a primera línia mediàtica de la mà d’El Hormiguero, on ha acudit a presentar la nova sèrie de la cadena.

Avui es parla de l’intèrpret precisament per una confessió que va fer durant l’emissió, unes declaracions preocupants que va deixar caure sobre la seva salut. En un moment de l’entrevista Hugo Silva va reconèixer que pateix un trastorn del son des que era petit: “El pateixo, encara que cada vegada menys. Es diu entreson, una mena de somni lleuger que tots tenim quan ens adormim, però del qual jo sí que me n’adono. Sempre em quedo a mig camí entre el son i estar despert. Puc visualitzar l’habitació on sóc perfectament i encara que estigui adormit amb els ulls tancats, em crec que estic despert amb els ulls oberts”.

Un trastorn que assegura que és més habitual del que la gent creu: “El problema és que es barreja un pla amb l’altre i això et fa veure ombres i figures estranyes a l’habitació. A vegades he arribat a pensar que estava veient un gos. No són coses que facin por, però sí que és cert que atabala molt. Estàs totalment convençut que estàs despert però no et pots moure. Estàs adormit i amb els ulls tancats, però sents que els tens oberts. No et deixa descansar”.

Hugo Silva reconeix que pateix un trastorn del son molt angoixant / Antena 3

Una sensació molt angoixant que afortunadament assegura que cada vegada viu menys. Tot i així, molts han aplaudit que ho hagi explicat en antena per donar suport a tots aquells que també pateixen aquest trastorn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa