El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hugo, de ‘La isla de las tentaciones’: “No sé si estimo més a Lara o a la meva cabra”
  • CA

Hugo, de ‘La isla de las tentaciones’, ha fet un comentari molt polèmic, i que ha aixecat nombroses reaccions. Quan en el programa d’aquest dimecres es va trobar cara a cara amb Rubén, el temptador preferit de la seva parella Lara, tots dos van mantenir una tensa conversa. La trobada entre tots dos no va començar especialment malament. Hugo podia fer-li tres preguntes i la primera va ser si Lara el trobava a faltar.

Rubén no li va mentir. Li va dir que sí. “Almenys és un paio sincer. Haig de donar-te les gràcies perquè pensava que em diries que no. M’ha agradat la resposta. Ho pressentia però clar que necessitava escoltar-ho”, li agraïa. Però va ser en la següent pregunta quan es va torçar tot. Hugo havia descobert que Lara no ha parlat en la seva casa de plans de futur amb ell. La situació donava un gir quan era Rubén qui li demanava que respongués a una pregunta. “Tu alguna vegada t’has preguntat si la persona que tens al costat és feliç amb tu?”.

El gallec tenia la resposta. Li confessava que sabia que “Lara no és 100% feliç”. “El que m’ha explicat és que et preocupes més per la cabra que per ella”, se sorprenia el solter. Però Rubén més atònit es quedava quan Hugo confirmava aquestes declaracions. “Sí, també és veritat això. Quan em pregunten si estimo més a la meva gossa, a la meva cabra o a Lara, jo no sé respondre a això“, revelava. “

Amb la meva cabra porto set anys i estava abans que Lara. Jo no em mullaré dient si estimo més a la meva parella o a la meva cabra. Crec que podem ser feliços tots”, explicava Hugo després. I Ruben insistia. “Hugo, les coses que a mi m’explica són una mica tristes. Que vulguis fer una vida només veient pel·lícules en un sofà o amb comentaris com ‘La trec en la furgo’. T’ho dic des de fora. Dir això de ‘la trec’, és un gos o una cabra per a treure-la de passeig? (…) No sé, dic ‘Aquest noi serà Willy Fog tota l’estona viatjant”, opinava.

“Jo no acostumo a dir això de ‘la trec’. Nosaltres viatgem en la furgo molt. Tinc entès que a ella també li encanta com m’ha dit. Anem viatjant amb la furgo i a vegades anem amb avió com van els rics, com pots ser sentir-te tu. A mi em mola més així”, li contestava Hugo. Finalment, el gallec sortia al pas de totes les queixes que li arribaven de part de Lara, amb qui confia poder parlar i resoldre les coses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa