Gema López sorprèn en començar a treballar en un món molt diferent a la televisió

La tertuliana de 'Sálvame' vol deixar els platós per centrar-se en una de les seves passions

Fa dies que es parla que Gema López podria estar pensant en deixar Sálvame. La periodista del cor es va fer famosa gràcies a la seva col·laboració a ¿Dónde estás corazón?, que feia de competència directa amb el programa de Jorge Javier en els seus primers anys d’emissió. Ella va ser una d’aquelles tertulianes que va passar a treballar a Telecinco quan DEC va cancel·lar-se i segueix en plantilla des de llavors. Ara bé, els seus dies a plató podrien acabar aviat. Cada vegada es discuteix més amb els companys i ha denunciat que la tensió que viu a vegades no li compensa. Abans de deixar-ho definitivament, però, estaria obrint-se pas en altres feines per no quedar-se sense res.

El que acaba de fer oficial fa poques hores és una aventura professional nova que res no té a veure amb la feina que ha fet a televisió aquests anys. De què parlem? D’una marca de roba amb la que intentarà provar sort en el món del disseny: “No us imagineu la il·lusió que em fa emprendre nous projectes. Avui us presento un avanç de la campanya de tardor de Ne&nu, però hi haurà més. Molt més”.

Faldilles llargues, vestits maxi i botes en una col·lecció molt acolorida. La tertuliana està col·laborant amb aquesta marca espanyola des de fa uns mesos, quan la van escollir com a imatge oficial. Ja li han deixat dissenyar conjuntament un parell de peces, el que fa intuir que Gema podria tenir la seva pròpia línia. Encara és un misteri si finalment decidirà abandonar la premsa del cor, o almenys la part audiovisual d’ella, per centrar-se en la moda i la seva feina com a influencer. De moment sembla que intentarà compaginar totes dues fins que es vegi obligada a decantar-se per un dels dos mons.

Nou comentari