La xicota de Froilán se salta la quarantena i fa una festa amb amigues

Mentre Froilán desafia la crisi del coronavirus a Londres, ciutat en la qual resideix des de fa un mes, la seva xicota fa el mateix des de Madrid. Mar Torres ha aconseguit un bon grapat de seguidors, el que la converteix en una influencer. Explica absolutament tot el que fa i pensa, el que fa les delícies dels seus fans. 

Aquesta dèria per compartir-ho tot l’ha col·locat en el centre de la diana mediàtica. Per què? La jove està confinada a casa, ja que la universitat ha cancel·lat les classes com a mesura de contenció al virus. És per això que des de llavors està publicant un munt de contingut a Instagram per entretenir els seus seguidors. Tutorials de maquillatges, de pentinats… I també una conversa amb una amiga en directe en la qual ha respost les preguntes que li anava fent la gent. 

El problema? Que se la veia vestida de festa, molt maquillada, amb música de fons i molt vi… Una festa que havia muntat a casa d’una amiga, on s’havia escapat malgrat la prohibició del govern. És per això que molts dels seguidors que ho estaven veient en directe van començar a recriminar-li: “Mar, estem en quarantena. No hauríeu d’estar juntes ni celebrant res. Això és una cosa molt seriosa, no es pot sortir de casa ni tampoc reunir-se. Cadascuna de vosaltres a casa, això és vergonyós!”. 

Mar Torres Fontes, criticada per saltar se la quarantena   Instagram

Mar Torres Fontes, criticada per saltar se la quarantena / Instagram

 

Davant de totes aquestes crítiques, Mar s’intentava justificar, el que va fer encara més gràcia: “A veure, nois, és l’aniversari de la meva amiga Marta i he vingut a fer-li un petó i prendre’m un vi amb ella. Som veïnes, vivim a 200 metres de diferència. És com si hagués vingut a comprar a la farmàcia”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin duda lo mejor de mi 2019 TE QUIERO

Una publicación compartida de Mar Torres ?? (@martorresss) el

Sense respectar la distància de seguretat, fent-se petons, i sortint de casa per muntar una festa amb amics. Una actitud denunciable que li ha generat un munt de crítiques.

Nou comentari