El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Frank Blanco critica TV3: “M’agradaria que fos una cadena més alegre”
  • CA

La carrera televisiva de Frank Blanco és meteòrica. El presentador i locutor de Mollet és considerat tot una estrella gràcies a Los 40 Principales i Zapeando de La Sexta. Ara el podem tornar a sentir en català gràcies a El circ, el programa de 8TV que condueix cada nit. Per tal de fer-ne promoció, ha concedit una entrevista a El Món de la Tele en la que ha deixat anar titulars molt curiosos. Això sí, primer de tot ha volgut agrair la confiança dels teleespectadors: “Pensava que podríem arribar al punt en el que ens trobem més endavant, però ja estem al voltant del 2% en poques setmanes”. Amb el que no va tenir tanta sort va ser amb l’emissió de sobretaula anomenada Pam!, la que van retirar de la graella només un mes després. Ara reconeix que allò els va servir per “fer proves”. De moment, està content amb els resultats del programa de la nit.

El seu públic és català, òbviament, el que assegura que marca els continguts que ofereixen: “No podíem fer un programa idèntic al de la competència, havíem de fer una cosa diferent. Si fas un programa que només s’emet a Catalunya, doncs parlem del que passa aquí. La televisió catalana té un problema seriós amb l’entreteniment… M’agradaria que TV3 fos una mica més alegre. Ara, però, ja tenim 8TV”.

Frank Blanco anuncia un projecte nou a la televisió espanyola

Frank Blanco manté que el seu és un programa fresc sense guió ni res preparat: “Quan va venir el conseller Josep Rull ens va demostrar que té molt sentit de l’humor. A la nostra taula hem aconseguit ajuntar persones que seria impensable trobar-te-les sopant juntes. Nosaltres oferim molta veritat i quan ens emprenyem ho fem de veritat. Ara feia molts anys que no presentava en català i reconec que les primeres setmanes això em va costar molt”.

Assegura que mai no s’hauria cregut que acabaria presentant un programa com aquest a 8TV. La pandèmia va canviar radicalment la seva rutina i va fer que es replantegés les coses. Ara es troba en un dels moments més relaxats de la seva trajectòria, una tranquil·litat que acabarà ben aviat: “D’aquí a unes setmanes s’anunciarà un nou programa que faré en una cadena d’àmbit espanyol”. S’entén que podrà compaginar-ho amb estar al capdavant d’El circ, un projecte que espera que enganxi a més teleespectadors a poc a poc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: David a febrer 11, 2022 | 16:42
    David febrer 11, 2022 | 16:42
    Té raó amb que TV3 fa programes més aviat "seriosos", ara bé, també son entretinguts. Li aniria bé una mica d'alegria però el problema amb l'"alegria" és que si et passes passes a la xavacaneria. Sempre hi ha hagut aquesta línia fina que, amb un pas, ja ets al món de la telecinqueria i a TV3 es pateix per no passar aquesta línia i de vegades això fa que hi hagi un excés de cautela. No veig "El Circ" assíduament però el que he vist considero que està dins els paràmetres raonables d'entreteniment que no arriba a anada d'olla ni de baix to. No és el meu estil perquè jo soc d'aquests més "seriosos" però s'ha de celebrar que hi hagi un programa com aquest.
  2. Icona del comentari de: Llam de rellam a febrer 11, 2022 | 22:13
    Llam de rellam febrer 11, 2022 | 22:13
    Baja que el share dels programes de 8tv tot i les seves rialles és desternillant. Vinga home primer mira que fas a casa i si després encara tens temps, ja et fixaràs amb el que fan els altres. O sia, vull però no puc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa