El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carta esquinçadora del fill de Fran Álvarez, mort als 43 anys
  • CA

Fran Álvarez, qui fos marit de Belén Esteban durant cinc anys, va aparèixer mort el passat 9 de febrer. La inesperada notícia va deixar tothom amb el cor encongit i va donar ales als periodistes del cor per investigar què li havia passat. Encara no ha transcendit el motiu de la mort, però s’ha deixat caure que la seva addicció a les drogues hauria tingut molt a veure.

Amb només 43 anys, Fran Álvarez moria deixant sense pare un noi de 22 anys. Tota la família s’ha mantingut en silenci, allunyat de l’expectació mediàtica que els envolta. Només la seva nova parella s’ha pronunciat, amb unes paraules que revelaven com de destrossada està. Ara ha estat el fill qui ha volgut dirigir-se als mitjans, en una carta que ha filtrat ‘Ya es mediodía’.

Fran Álvarez

Fran Álvarez / Europa Press

Unes paraules esquinçadores i molt emotives d’un jove que ha hagut d’acomiadar el pare massa aviat. Primer de tot ha agraït el suport rebut en aquests moments tan durs: “Em fa molta pena que deixessis de lluitar, perquè som molts els que t’estimem. Només espero que estiguis on estiguis, em donis força per continuar i que vegis les coses maques que m’estan passant. Perquè tot això t’ho dedico a tu, papa, espero que estiguis orgullós de mi. Descansa en pau“.

Carta del fill de Fran Álvarez Telecinco

Carta del fill de Fran Álvarez / Telecinco

Una carta molt dolorosa amb la qual el fill de Fran Álvarez s’acomiada finalment del seu pare. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa