El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia, de passeig amb poca seguretat i donant suport a la cultura
  • CA

Aquest divendres era un dia especial per al rei Felip, ja que celebrava el sisè aniversari de la seva coronació. Per tal de commemorar-ho, va organitzar una sortida familiar amb Letícia i les filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Tots quatre van traslladar-se en cotxe oficial fins al barri madrileny de Chamartín, pel qual van voler fer un petit passeig abans d’acudir al teatre. La gent que passava se sorprenia en veure’ls passejar com una família més, amb poca seguretat i aturant-se a saludar tothom que s’apropava. De ben segur que tenia un rerefons molt estudiat, una nova tàctica per intentar millorar una mica la danyada imatge de la Institució.

Més propers que mai, va haver-hi un moment problemàtic quan van arribar davant del teatre. El rei Felip pretenia entrar sense posar davant dels fotògrafs, però la reina Letícia l’hauria convençut per fer-ho. Conscient de la repercussió del dia i del seu gest de donar suport a la cultura després de la crisi del coronavirus.

Els reis i les filles, a un espectacle de flamenc / Europa Press

Es tractava, a més a més, de la primera vegada que vèiem les princeses fora de palau des que tot això va començar. D’igual manera que encara no les havíem vist amb mascareta. Un cop a dins del recinte va poder veure’s com prenien la temperatura als quatre membres de la família reial, sense excepcions. Junts van acudir a un espectacle de flamenc contemporani, una obra molt aplaudida amb la qual també celebraven el final de curs de les princeses.

Del que més s’ha parlat, però, és de com anaven vestides elles. La reina Letícia ha enlluernat gràcies a un conjunt ideal format per un top negre ajustat i una faldilla llarga de Massimo Dutti en tons daurats, que combinaven a la perfecció amb unes espardenyes dels mateixos tons i una bossa nova de Carolina Herrera en negre. La princesa Elionor, per la seva banda, va demostrar que segueix els consells estilístics de la mare: i és que va lluir un vestit d’Hugo Boss d’efecte òptic molt similar a un que Letícia ha lluït en diverses ocasions. En tons negres i granats, a joc amb unes ballarines en negre. I la infanta Sofia? La petita dels Borbó va decantar-se per un vestit blanc de Zara, molt adient i amb un teixit suau. Totes, amb unes jaquetes fines a joc per si de cas baixés la temperatura després.

Letícia i les filles, a un espectacle de flamenc Europa Press

Felip i Letícia, amb les filles a un teatre madrileny / Europa Press

Una sortida amb la que intenten donar suport a la cultura, evidenciar que ells també segueixen totes les normes sanitàries i mostrar una cara una mica més propera amb el poble. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa