El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani Carbajo: “Sé què és la droga i el mal que fa”
  • CA

Fani Carbajo ha tornat a convertir-se en una de les grans protagonistes de la nova edició de La isla de las tentaciones. La seva relació amb en Christofer torna a estar a la corda fluixa per culpa del flirteig amb un dels companys. Ara bé, avui es parla d’ella per una imatge que s’ha fet viral a Twitter. En ella es veu la Fani al costat d’una mena de pols blanca que ha fet parlar molt als teleespectadors més malpensats. D’aquesta manera torna a especular-se amb la presumpta presència de drogues al programa. Molts l’han acusat directament de drogar-se a dins de la casa, el que ha negat taxativament en un vídeo que ha aprofitat per sincerar-se sobre el tema: “No em drogo. Es tractava d’un cendrer d’aquests típics de l’encens”.

Una explicació que acompanyava d’un atac de sinceritat sobre els problemes que han tingut a la seva família amb les drogues: “No em drogo i mai no m’he drogat. De fet, m’afecta molt que em diguin aquestes coses i em poso molt nerviosa. Fins a quin punt us creieu les mentides que llegiu per allà? Jo sé què és la droga i sé el mal que fa. Sé com destrueix a les persones i les famílies. Sé com les meves germanes i jo vam ser abandonades per la meva mare pel tema de les drogues. Us penseu que faré el mateix al meu fill?”, deia molt alterada i sense poder evitar les llàgrimes en un vídeo a Mtmad.

Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda Telecinco
Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda / Telecinco

“D’acord que no sóc una santa, però la meitat de tots aquests que em critiqueu tampoc. I aquells que dieu que em drogo, mireu-vos en un mirall. Podeu dir el que vulgueu, però que sóc una mala mare o que el tinc abandonat no ho digueu perquè no passaré per aquí”, etziba. Una nova polèmica que la col·loca en el centre de la diana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa