Fani Carbajo: “Sé què és la droga i el mal que fa”

Fani Carbajo ha tornat a convertir-se en una de les grans protagonistes de la nova edició de La isla de las tentaciones. La seva relació amb en Christofer torna a estar a la corda fluixa per culpa del flirteig amb un dels companys. Ara bé, avui es parla d’ella per una imatge que s’ha fet viral a Twitter. En ella es veu la Fani al costat d’una mena de pols blanca que ha fet parlar molt als teleespectadors més malpensats. D’aquesta manera torna a especular-se amb la presumpta presència de drogues al programa. Molts l’han acusat directament de drogar-se a dins de la casa, el que ha negat taxativament en un vídeo que ha aprofitat per sincerar-se sobre el tema: “No em drogo. Es tractava d’un cendrer d’aquests típics de l’encens”.

Una explicació que acompanyava d’un atac de sinceritat sobre els problemes que han tingut a la seva família amb les drogues: “No em drogo i mai no m’he drogat. De fet, m’afecta molt que em diguin aquestes coses i em poso molt nerviosa. Fins a quin punt us creieu les mentides que llegiu per allà? Jo sé què és la droga i sé el mal que fa. Sé com destrueix a les persones i les famílies. Sé com les meves germanes i jo vam ser abandonades per la meva mare pel tema de les drogues. Us penseu que faré el mateix al meu fill?”, deia molt alterada i sense poder evitar les llàgrimes en un vídeo a Mtmad.

Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda   Telecinco
Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda / Telecinco

“D’acord que no sóc una santa, però la meitat de tots aquests que em critiqueu tampoc. I aquells que dieu que em drogo, mireu-vos en un mirall. Podeu dir el que vulgueu, però que sóc una mala mare o que el tinc abandonat no ho digueu perquè no passaré per aquí”, etziba. Una nova polèmica que la col·loca en el centre de la diana.

Nou comentari