El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esperanza Aguirre demana feina a Ana Rosa Quintana
  • CA

Ana Rosa Quintana podria sumar a la seva plantilla una incorporació sorprenent. Durant el programa d’aquest matí, ha entrevistat una cara molt coneguda per a l’audiència, Esperanza Aguirre. I contra tot pronòstic, l’expresidenta del PP l’ha deixat sense paraules. Per què? En sortir amb una demanda molt sorprenent, quan li ha demanat feina a la presentadora

 

L’objectiu de la intervenció era que analitzés la situació política després de les eleccions de diumenge, el que també ha fet. Especialment quan ha fet una mica d’autocrítica: “Alguna cosa no hem hagut de fer bé“, ha reflexionat després de la patacada de Pablo Casado. “Els partits de centre dreta hem de tenir en compte que si seguim dividits, mai no governarem”, ha afegit.

 

 

Actualment, Aguirre està jubilada i se centra en cuidar dels seus nets. L’hem vist al golf un munt de vegades des que deixés la política, però sembla que s’estaria avorrint d’una vida tan tranquil·la. Després de tants anys en primera fila mediàtica, sembla que l’expresidenta de la comunitat de Madrid vol tornar-hi.

 

Així ho ha deixat caure, quan li ha demanat un lloc en el seu programa directament: “La meva vocació és ser tertuliana… L’últim divendres de Pedro Sánchez m’ha arreglat el fet de cobrar la pensió i poder anar al teu programa, o sigui que alguna cosa bona he fet. Ja li vaig comentar a algun dels teus companys, que m’encantaria tenir la meva pensió i ser tertuliana”.

 

Ana Rosa i Esperanza Aguirre
 | Telecinco

 

Va repetir la petició un parell de cops, però Ana Rosa va canviar de tema sense saber què dir. Ara bé, aquesta no és la primera vegada que la política ho demana. I és que fa pocs mesos la vam veure a ‘Pasapalabra’, el que va fer molta gràcia als teleespectadors. Pocs dies després, va escriure en un blog que s’ho havia passat estupendament. La veurem a la taula d’Ana Rosa? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa