El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una protagonista d’Élite denuncia tres homes per drogar-la i intentar abusar d’ella
  • CA

Danna Paola interpreta un dels personatges més estimats i odiats alhora d’Élite. La cantant mexicana s’ha fet un nom a Espanya gràcies al paper de Lu, una esnob adinerada sense por a trepitjar els altres per triomfar. Avui és notícia en haver viscut un episodi molt desagradable que podria haver tingut greus conseqüències.

L’actriu explica en un vídeo de Youtube que va viure una experiència traumàtica en una discoteca de Madrid: “Estàvem gravant Élite a Madrid. Jo estava patint una forta depressió, però em va venir a visitar un amic de Mèxic i vam anar a sopar a un restaurant. Allà vam conèixer tres homes llatins i vam estar parlant. Sense que jo m’adonés, per això, em van drogar i van intentar abusar de mi quan vaig anar al lavabo”.

Danna Paola interpreta el personatge de Lu a Élite / Netflix

“Un dels homes em va preguntar, innocentment, si aquell era el meu got i immediatament després vaig començar a sentir-me malament. Em vaig marejar, vaig començar a tenir son i vaig voler marxar perquè em vaig adonar que aquells homes volien aprofitar-se de la situació”, assegura visiblement emocionada.

Afortunadament, la cantant va poder tornar a casa amb l’ajuda del seu amic. Els símptomes eren greus, per la qual cosa va decidir acudir a l’hospital: “És una cosa que la teva mare sempre et diu que no facis, que no deixis que ningú agafi el teu got i que no lliguis amb estranys a qualsevol lloc. Encara que siguem independents i forts, no sabem les intencions dels altres”.

El camí de Danna fins a l’èxit interpretatiu no ha estat fàcil. Durant la infància va patir assetjament escolar, en créixer va començar a patir les crítiques cap al seu cos i tampoc no va ajudar que una empresa de productes capil·lars la rebutgessin perquè la veien “massa grassa”. Ara triomfa en el món musical i també a televisió gràcies a la sèrie adolescent de Netflix. Experiències dures però que assegura que l’han ajudat a formar la seva personalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa