El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elionor, analitzada per una experta: desconfiada, reservada i planificadora
  • CA

Els grafòlegs compten amb diverses tècniques per ser capaços d’analitzar trets de la personalitat d’algú només en analitzar la seva manera d’escriure. Asseguren que la lletra d’una persona diu molt més de nosaltres del que ens pensem, el que ha servit a Vanitatis per descriure en detall el caràcter d’Elionor Borbó. Han contactat amb una grafòloga, que ha analitzat la targeta de felicitació que va escriure la princesa durant la visita a Astúries. 

Amb força de voluntat, caràcter, planificadora, reservada, prudent, desconfiada i una mica infantil. Tot això pot dir la grafòloga de l’hereva dels Borbons només amb una frase escrita per la jove. Però hi ha més, ja que justifica cadascun d’aquests adjectius amb una manera concreta d’escriure.

L’Ajuntament de Somao publica la felicitació d’Elionor

“La L d’Elionor té un triangle darrere, el que fa que sigui una còpia de la de Letícia. Es veu que sent molta admiració per ella, encara que també demostra tenir el seu propi caràcter”, comença. Els angles definits de les lletres ns i demostrarien que té “agilitat mental i força de voluntat”. També té clar que la nena busca l’afecte i que és reservada, el que intueix per la forma tancada amb la qual escriu les lletres o. El punt final en la signatura evidenciaria que és una persona prudent i “una mica desconfiada”. 

Pel que fa a la seva signatura, l’experta assegura que deixa clar que és organitzada i li agrada tenir les coses planificades: “Això ho mostra que la primera lletra del nom formi part de la signatura”.  

 Europa Press

En línies generals, considera que té una lletra adequada a la seva edat: “És maco perquè no té lletra d’adulta encara. Això demostra que tampoc no és una nena massa madura”. Tota una anàlisi ben completa amb la qual l’experta en grafologia detalla quina seria la personalitat d’Elionor només per la seva manera d’escriure. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa