El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El salt des de l’helicòpter d’Isabel Pantoja, la bomba de la primera gala de ‘Supervivientes’
  • CA

Per fi ha arrancat l’edició més esperada de ‘Supervivientes‘. Després d’un parell de mesos especulant amb els noms dels concursants, la cadena va deixar anar la més gran de les bombes: havien aconseguit convèncer Isabel Pantoja per participar-hi. El preu ha estat car, i és que els hi ha costat l’escandalosa xifra de 8.000 € per setmana que se sumen a una clàusula de 500.000 € i un possible premi de 200.000 € més. Ara bé, està clar que en trauran partit… Especialment per la immensa expectació que genera. Com era evident, ella ha estat la clara protagonista d’aquesta primera gala. Tothom volia veure com saltava des de l’helicòpter, un moment èpic que ha aturat tots els rellotges. Però anem a pams.

 

La gala començava amb una escena molt emotiva, el retorn de Jorge Javier Vázquez a un plató després de 40 dies de baixa per culpa d’un ictus. Molts han estat pendents de la seva evolució, el que ha volgut agrair durant les seves primeres paraules: “Aquesta nit serà molt especial per mi també, si em deixeu dir-ho. Gràcies, gràcies és l’única paraula que em ve al cap. Gràcies per tots els missatges d’estima i suport. A la gent de televisió ens agraïu pel carrer quan ens veieu la companyia que us fem i ara us ho retorno. Gràcies perquè aquest temps, que afortunadament ha estat breu, no m’he sentit sol i us ho he d’agrair a vosaltres. Mai ho oblidaré. Moltíssimes gràcies”. 

 

 

La seva entrada a plató ha estat digne d’estrella de cinema, i és que tot el públic s’ha posat dempeus i l’ha aplaudit durant uns minuts. Ell, mentrestant, amb el pit ple d’orgull. 

 

 

Ell ha estat l’encarregat de donar inici a una edició que ha qualificat “d’èpica“. Els 18 concursants han començat a saltar ràpidament, inaugurant la secció més esperada. Els vídeos de presentació han presentat els personatges més desconeguts i han evidenciat que els més mediàtics són els que més atractiu tenen inicialment.

 

L’exparella formada per Carlos Lozano i Mónica Hoyos han estat els primers en saltar des d’un helicòpter, realment, a no massa altura. Els salts han estat pràcticament perfectes, per això, el que deixava el llistó molt alt. Una aparent complicitat ha marcat aquesta primera retrobada, el que ja fa pensar en reconciliació.

 

 

Un a un han anat passant per la prova, fins a arribar a la més esperada: el salt de Pantoja. Com dèiem, el programa l’ha fet la protagonista d’aquest inici de concurs. L’han deixat gairebé fins al final per mantenir l’audiència. I han preparat, fins i tot, un fred retrobament amb Chelo García Cortés (qui l’ha acompanyat a l’helicòpter).

 

Chelo García Cortés i Isabel Pantoja
Chelo García Cortés i Isabel Pantoja | Telecinco

 

 A plató, a més a més, els seus dos fills han fet acte de presència -i s’han abraçat per acabar amb els rumors de mal rotllo-. Com ha estat el salt? Amb el nas tapat, les cames una mica massa obertes i a poca distància del mar.

 

 

Com a totes les primeres gales, en aquest programa han explicat les normes i les novetats. Bàsicament, el concurs els dividirà en tres grups itinerants que s’aniran intercanviant cada setmana. Cada equip haurà de sobreviure a una localització diferent, que tindrà unes condicions per a la supervivència molt diferents entre si. 

 

Com és habitual, les proves de convivència seran les més difícils, així com tots els intents per pescar i recol·lectar fruita per poder menjar. Fer foc serà un dels maldecaps dels concursants, que han rebut unes quantes classes abans d’iniciar aquesta aventura. 

 

 

A plató s’anirà comentant cada vídeo i discussió amb els familiars i representants. Pel que fa als presentadors, tindran Jorge Javier com a mestre de cerimònies i a Lara Álvarez com a enviada a Hondures. El debat de diumenge tindrà a Jordi González al capdavant, mentre que a Cuatro també faran una gala especial que presentarà per primer cop Carlos Sobera.

 

La gala ha estat de presentació, però encara queda molta teca. Comencen les primeres hores de convivència a l’illa i els primers problemes per menjar. Diumenge arriba el primer debat, que resumirà el més destacat d’aquests primers dies. Una edició que s’espera que faci una audiència important. Qui serà el primer expulsat? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa