El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida, sincera a TV3: “Quan vaig començar en aquest món tenia atacs d’ansietat”
  • CA

Aida Domenech és considerada com l’abella reina de les influencers a Espanya. Ha convertit la marca Dulceida en una de les més estimades, especialment a Instagram. Amb només 30 anys, la catalana ha creat un imperi en el món de la moda que l’ha fet tocar el cel. Aquest dilluns ha pujat a Al Cotxe! de TV3 i ha xerrat amb l’Eloi Vila sobre l’origen de la seva carrera, que va començar tot just fa 12 anys, la fama i la lluita per aconseguir més drets LGTBI.

Estudiant d’interpretació i dependenta, sempre havia tingut passió pel món de la moda. I és per això que, amb només 17 anys, va decidir obrir un blog en el qual compartir les seves idees i fotografies. Emprenedora i natural, a poc a poc va anar fent-se un nom fins que una botiga de Barcelona la va contactar per demanar-li fer un reportatge amb ella. Aquella va ser la seva primera feina: “Em pagaven 400 € a canvi de fer fotos i un post al blog. Vam estar dos dies i jo no m’ho creia, em deixaven posar-me la roba amb la que sempre havia somiat i a sobre em pagaven! Ara les feines ja no són de 400 €, no…”. 

En aquest sentit, dona gràcies a què ha adquirit la fama de manera progressiva: “Crec que ho he gestionat bé, encara que he tingut millors i pitjors moments. Sobretot al principi, que veia que hi havia gent que havia fet sis hores de cua per conèixer-me i no els havia pogut saludar, doncs a mi em donaven atacs d’ansietat”.

La seva família no confiava que pogués viure d’aquesta feina, però: “Teníem tantes baralles… Ells veien la seva filla de 17 anys que es passava tot el dia a l’ordinador. I em deien que deixés l’ordinador i jo deia que estava treballant, estava actualitzant el blog o llegint revistes de moda. En aquest món he tingut una formació personal que m’he fet jo soleta. I em deien que deixés l’ordinador”. 

Ara ho explica tot a Instagram, completament transparent i sincera també pel que fa als seus moments més íntims amb la seva dona. Deixa clar que li encanta ensenyar-ho tot: “Jo mostro el que vull i el que em fa feliç. Em pregunten si ensenyaré el fill quan sigui mare. Et diria que sí, però després no ho sé. Tenim ganes d’ampliar la família, sí”. De moment, però, se centren en lluitar pels drets LGTBI: “Lluito molt perquè tothom ha de ser com és, s’ha de vestir com vulgui, s’ha d’estimar com sigui”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa