El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més personal de Dulceida: icona LGTBIQ, crítiques cruels, infància a Montgat i origen del seu nom
  • CA

Aida Domenech és, des de fa anys, la influencer catalana amb més repercussió. Coneguda popularment com a Dulceida, la jove creadora de contingut d’Instagram ha concedit una entrevista molt personal a El Faro de la cadena SER. Ha fet un repàs a la seva trajectòria, ha recordat moments emotius de la seva infància i ha fet confessions inesperades.

Entre elles, destaca que hagi explicat quin és l’origen del seu nom artístic. Per què va decidir que el seu personatge mediàtic es conegués com a Dulceida? “És una història molt tronada. Ens hem de remuntar al 2008, quan em vaig crear el meu Fotolog. Allà volia compartir tot el que em passava, fotos amb els amics… En aquella època estava de moda posar-se un sobrenom, per la qual cosa vaig demanar als meus amics que m’ajudessin a trobar-ne un. Jo volia que el nom contingués l’adjectiu “dulce” perquè estava obsessionada amb Dulce María, una de les protagonistes de Rebelde. Vaig veure que podia fer un joc de paraules entre “dulce” i el meu nom i d’aquí a Dulceida”.

Tenir gairebé tres milions de seguidors a Instagram no és fàcil. Aida reconeix que ha viscut moments molt complicats per l’expectació mediàtica que l’envolta, així com les crítiques ferotges que ha de suportar cada dia: “Sempre he pensat que el que em diferencia és que sóc molt natural i no tinc vergonya a mostrar-me tal com sóc. El problema és que va arribar un moment en el qual m’adonava que em jutjaven precisament per com era i això em va costar molt d’assimilar i acceptar. He tingut la sort de ser molta forta mentalment. Crec que totes les persones que ens dediquem al món de la xarxa hem de ser molt forts, perquè conec gent que no ho és i pateixen moltíssim. És un món molt dur. M’atabalava tant que no em permetessin equivocar-me i donar la meva opinió… A més a més que no tens privacitat. Si fos anònima el primer que faria seria anar a la platja de Montgat a hora punta i em posaria a fer topless, que sembla una parida però ara no ho puc fer”.

Aida està casada amb Alba Paul, una gironina que també es dedica al món influencer. Molts dels seus seguidors consideren que Dulceida ajuda molt a la causa LGTBIQ gràcies a mostrar-se enamorada de l’Alba i no amagar l’amor i la passió que senten: “És maquíssim perquè em trobo els meus seguidors i m’expliquen les seves històries, em diuen que gràcies a mi s’han deixat portar i que han pogut fer el pas. Em segueix impressionant i em sembla meravellós perquè l’única cosa que faig és mostrar obertament que sóc feliç amb l’Alba. I el més maco és veure que no només he ajudat els fills, sinó que crec que he pogut obrir la ment a molts pares. Això em fa encara més feliç”.

Una jove de 31 anys que ha tocat el cel a nivell mediàtic, que crea contingut i entreté els seus milions de seguidors. Entusiasmada per la moda i el món digital, també ha explicat que la seva empresa dona feina a 16 dones: “Tinc la seu a Barcelona i també una oficina a Madrid. Som totes noies excepte un noi que ens ajuda”. Influencer, empresària i estimada. Dulceida en estat pur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa