La mainadera dels Pantoja revela els draps més bruts de la família

Dulce Delapiedra ha estat un personatge important en la premsa del cor. Ara feia molt que no donava informació sobre la família Pantoja, però des de Lecturas han parlat amb ella per preguntar-li sobre la mala relació entre Isa Pantoja i Kiko Rivera. Els germans s’han dit de tot a televisió, per la qual cosa era d’interès saber què opina la mainadera de la família. La filla petita de la cantant ha reconegut en diverses ocasions que Dulce és qui realment ha exercit de la seva mare, per la qual cosa ella té molta informació. Cal recordar que Dulce i Isabel Pantoja no mantenen bona relació des que l’extreballadora acudís a televisió a compartir anècdotes que deixaven molt malament a l’artista. La va acusar de tractar-la malament, el que no va agradar en el clan proper d’Isabel. Ara Dulce torna a parlar en una entrevista que aprofita per recalcar que la filla petita ha patit molt: “Isa Pantoja ha patit vexacions a la casa familiar, a Cantora”.

L’extreballadora defensa a Isa Pantoja i revela que la noia va patir problemes greus quan la seva mare marxava de viatge: “A Isa li van arribar a donar menjar en mal estat quan estava embarassada. Allà li han fet molts menyspreus, alguns d’ells molt greus, i el seu germà ha estat al darrere moltes vegades. Recordo un dia que el seu germà Kiko la va humiliar d’una manera molt cruel, quan va regar-la amb la mànega. Ella no feia més que demanar ajuda i ningú l’auxiliava. Kiko m’ha demostrat que no vol a Isa com a germana. L’està humiliant des que eren petits, tota la vida”.

Quan la jove estava embarassada, hauria estat Dulce l’únic que l’hauria cuidat: “Va tenir moltes complicacions. No deixaven que ningú no li portés menjar perquè el seu tiet controlava tot el que entrava en aquella casa. Aquell home ens feia menjar coses caducades“. I un cop va néixer el seu fill, cap membre de la família li feia cas: “Isa va estar tres mesos a Supervivientes i Kiko no va anar cap dia a veure el nebot. Com si no existís… De fet, segueix sense fer-li cas avui dia. Quan ha anat a veure’l?”.

La mainadera d’Isa Pantoja concedeix una entrevista bomba /

Ell no ha estat l’únic membre de la família Pantoja que hauria menyspreat la jove Isa. La mainadera acusa la seva cosina Anabel de pactar una exclusiva amb un programa de televisió: “Va dir-los que explicaria intimitats d’Isa, de la seva cosina, a canvi que no publiquessin proves de la infidelitat del seu xicot. Va utilitzar la seva cosina per salvar-se a ella mateixa i guanyar diners. I ella em deia que ho feia perquè la seva tieta, Isabel Pantoja, necessitava diners!”. Una família trencada des de fa temps i plena de draps bruts que ara l’extreballadora vol treure a la llum per desemmascarar-los.

Nou comentari