El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esbroncada i faltes de respecte greus en una discussió a ‘Viva la vida’
  • CA

Els col·laboradors de Viva la vida s’enfronten tarda sí tarda també. És habitual veure la seva presentadora, l’Emma García, intentant posar pau entre ells… o, tot el contrari. Aquesta ha estat l’actitud que ha mantingut aquest cap de setmana, quan ha deixat verd un dels seus companys. Diego Arrabal es mofava de Terelu Campos i aquesta li deixava anar una clatellada: “No, no, que parli ell ara que tot li sembla tan divertit”. Un comentari ple de mala bava que no va agradar-li gens a ell: “Jo parlaré si em dona la gana”.

L’ambient a plató era cada cop més tens, el que feia que els tertulians apugessin el to i s’anessin trepitjant els uns als altres. Emma García intentava que es calmessin, però finalment havia d’acabar escridassant Diego Arrabal després que li fes una pregunta amb mal humor. Terelu Campos va voler ficar el dit a la ferida amb una frase punyent: “Diego, aquí treballem en un programa en el que ens agrada saber totes les versions i no només una”.

Una discussió que arribava quan Diego Arrabal començava a criticar Rocío Carrasco i el seu documental. Cal recordar que el fotògraf és amic íntim del seu exmarit, d’Antonio David Flores: “El problema és que ara Antonio David, l’altra part de la història, no existeix. Ningú no li ha posat una cremallera a la boca a Rocío perquè no parli. Tots hem de reconèixer els nostres errors i crec que el gran error de Carrasco ha estat matar a l’altra part perquè amb això perd ella la raó. No pots dir maltractador a una persona sense proves”.

Diego Arrabal s’enfronta a les companyes en directe / Telecinco

Totes van intentar que abandonés aquest discurs de defensa a l’Antonio David, ja que la cadena s’ha posicionat clarament en contra seva i no interessa que hi hagi algú parlant meravelles de l’extertulià. Sigui com sigui, el que això demostra és que la mala relació entre els col·laboradors del programa és evident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa