El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Valldeperas i Miquel Valls, nova parella sorpresa
  • CA

La separació de David Valldeperas i Xoan Viqueira va suposar una gran bomba en la premsa rosa. El director de Sálvame no havia tornat a tenir parella des de llavors, però sembla que ha aprofitat aquestes últimes setmanes per tornar a provar sort en l’amor. El català ha estat captat en companyia de Miquel Valls, presentador de 8 Maníacs a 8TV i reporter d’El Programa de Ana Rosa. Ràpidament s’han multiplicat els rumors sobre ells, especialment arran de les fotografies que Semana publica a l’interior de la revista. En elles, se’ls pot veure fent-se un petó molt apassionat en ple carrer. Còmplices i tendres, la parella no s’amaga ni tan sols davant dels seus amics. Amb mascareta i sense, sembla clar que han iniciat una relació amorosa que farà parlar. Els dos es dediquen diversos m’agrada a Instagram, però no han volgut compartir cap fotografia d’ells dos de moment.

Aquest matí, les companyes d’El Programa de Ana Rosa han volgut preguntar-li directament a Miquel Valls sobre aquesta notícia bomba. Encuriosides, li demanaven que concedís les seves primeres declaracions al respecte. En preguntar-li si estava enamorat, ell obviava el tema per evitar respondre: “Hi ha un error de connexió i no us sento bé”, deia mentre es feia el sorprès.

Miquel Valls, interrogat sobre la seva vida amorosa en directe / Telecinco

Aquesta unió trenca un mur entre dues productores rivals. Cal destacar que David Valldeperas està al capdavant de Sálvame, produït per La fábrica de la tele. El Programa de Ana Rosa, en canvi, en el que treballa el Miquel, és propietat d’Unicorn Content, productora amb la que rivalitzen cada dia. Deixant la feina de banda, el que sembla clar és que entre els dos presentadors podria haver-hi alguna cosa més enllà de l’amistat. El David té 11 anys més que el Miquel, però aquesta diferència d’edat quedaria en una anècdota tenint en compte la complicitat que evidencien en les imatges que s’han publicat avui. Ara caldrà esperar a les primeres declaracions dels protagonistes al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa