El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira diu adeu al seu any més difícil: “La vida és un camí apassionant”
  • CA

Dani Rovira també té moltes ganes d’acomiadar el 2020. Enguany, l’actor i humorista ha viscut alguns dels mesos més difícils de la seva vida per culpa de la salut. Era el passat mes de març quan revelava que patia un limfoma d’Hodgkin, un tipus de càncer que ha acabat superant gràcies a la quimioteràpia i la radioteràpia.

Poques hores abans d’iniciar l’any nou, Rovira ha volgut compartir una reflexió amb la qual deixa enrere les setmanes de preocupacions i tristesa. El primer pas? Enviar una dedicatòria a tothom: “Per aquells que van veure’s obligats a marxar, per aquells que vam poder quedar-nos, per aquells que sempre han estat, els que van decidir marxar, els que acaben d’arribar, els que arriben tard o els que vindran”.

I afegeix: “La vida és un camí, a vegades meravellós i d’altres dolorós, però sempre apassionant. Visquin amb passió mentre cremi la flama de la nostra espelma. I que els sospirs que tingueu aquest any, siguin per avivar el foc i mai no apagar-lo. Feliç 2021, sempre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa