El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Saavedra denuncia un home que l’assetja des de fa mesos
  • CA

La presentadora de La Sexta Noticias, Cristina Saavedra, ha denunciat públicament l’assetjament que pateix per part d’un usuari de Twitter. La periodista lamenta que aquesta persona li dediqui missatges de tota mena des de fa mesos i ha decidit desemmascarar-lo abans de denunciar el seu compte, que finalment ha estat suspès: “Ai, mare. Vinga, senyor, crec que ja n’hi ha prou. Són mesos de paciència”, ha escrit ella. El seguidor continuava insistint, però, i li deia que l’única cosa que fa és declarar el seu amor “de la manera més maca que mai un home ha fet amb una dona”. Ella, molt indignada, responia enfadada: “No, tu t’has muntat ficcions molt desagradables sobre mi, la meva parella i les altres persones a les que estimo. I, sobretot, respecte a mi, són coses que no es poden normalitzar. Prou ja. Això no és amor“.

Una obsessió per la periodista molt incòmoda i desagradable: “Això és part del més greu. Passes de ser l’amor de la seva vida (en la seva ment) com demostren els seus tuits, a ser insultada quan et plantes i li dius que no. Aquesta és una realitat gravíssima”.

Una denúncia en la que ha rebut el suport de molts altres presentadors i també de gent anònima, que ha denunciat que persones així es dediquin a molestar i assetjar personatges coneguts com ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa