El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les comparacions més hilarants del vestit de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche ho ha tornat a fer. La presentadora és una icona de les campanades d’Antena 3 i per vuitè any consecutiu, ha aconseguit convertir-se en una de les incògnites de la nit. Tothom volia saber amb què sorprendria, el que ha acabat fent… i molt. Per començar, apareixia amb una capa metal·litzada que pretenia representar “la metamorfosi d’un insecte” en un homenatge al dissenyador Manuel Pica. El vestit de sota, de fet, sorprenia encara més en oferir una imatge futurista quan l’havien creat a principis de la dècada dels 90. Malla metàl·lica i sabates futuristes per recordar la figura d’una libèl·lula.

No va ser fins després del raïm quan Cristina Pedroche va mostrar què amagava el casc platejat que duia. En el vídeo promocional es donava a entendre que s’havia tallat els cabells, el que finalment mostrava. Completament calba, així es mostrava per sorpresa dels teleespectadors. Aviat s’adonava tothom que es tractava d’una disfressa, però l’efecte era cridaner igualment.

Cristina Pedroche revela el secret millor guardat / Antena 3

Com era d’esperar, la xarxa s’ha omplert de comentaris al respecte. El nom de Cristina Pedroche s’ha viralitzat d’una manera estratosfèrica, amb usuaris demostrant la seva creativitat amb muntatges molt divertits. La comparació més divertida la relaciona amb el protagonista de Megamind, un vilà de color blau amb qui han trobat similituds. Que s’hagi mostrat calba ha fet molta gràcia, encara que poca gent s’ha cregut que fos una tallada de cabells real.

El que més peu ha donat a fer bromes ha estat el primer vestit, el que han comparat amb paper de plata, una arna o, fins i tot, una nova variant del coronavirus. A més a més, alguns teleespectadors han trobat similitud amb Andriy Danilko, representant esbojarrat d’Ucraïna a Eurovisió el 2007.

Una allau de missatges divertits, mofes i comparacions que han tornat a convertir Cristina Pedroche en protagonista de Twitter en la primera matinada del 2022. Ella, orgullosa del que ha aconseguit, aprofitava per enviar els seus millors desitjos i augmentar encara més el seu caixet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa