El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche dona detalls de la dieta que segueix i respon les preguntes sobre maternitat
  • CA

Cristina Pedroche ha aparegut en un photocall amb un look ben extravagant. Des que va començar a presentar les campanades, que són molts els dissenyadors que confien en ella perquè faci promoció dels seus dissenys. En la seva última aparició en públic, la tertuliana de televisió ha concedit unes declaracions molt contundents sobre la seva vida i els plans de futur. Farta de la pregunta insistent sobre la maternitat, deixa clar que de moment no vol fills: “La gent és molt pesada. Molts deien que semblava embarassada, però seran les abdominals. Ara mateix ser mare no entra en els meus plans. De debò, la finalitat d’una dona no és ser mare… o almenys no ho és en el meu cas. És una opció, encara que totes les altres opcions també són vàlides i em farien igual de feliç. Ara mateix no vull ser mare i potser no ho sóc mai i no passa res. Jo m’estimo a mi, al meu marit i a la meva família”.

Considera que passar més temps al costat del seu marit durant la pandèmia ha estat bo per a ells: “En el nostre cas, cada dia és millor. La pandèmia et fa adonar-te de moltes coses com que, al final, el més important és la salut i les persones. Això ens ha fet unir més, perquè sempre estàvem viatjant i de sobte ens van tancar junts a casa i això va ser un somni per a mi. Hem estat genial, hem menjat molt bé… Ha estat una p…, és clar, però com a parella a nosaltres ens ha vingut molt bé. Hem hagut de tancar un restaurant, però hem obert un altre i estem feliços”.

També és habitual que li preguntin sobre els seus hàbits alimentaris per mantenir-se en forma amb un cuiner a casa: “Em cuido molt entre setmana, sempre faig dieta de dilluns a divendres. I quan parlo de dieta em refereixo a menjar sa. Tots sabem què ens engreixa i què hem d’evitar. Sempre evito els ultraprocessats totalment, no me’ls menjo ni tan sols el cap de setmana. Algun dia em menjo un gelat, però entre setmana sempre proteïna i verdura”. Una alimentació saludable que compagina amb una rutina d’exercici intensa i rutinària.

Cristina Pedroche, en el 'photocall' d'una presentació - Europa Press
Cristina Pedroche, en el photocall d’una presentació / Europa Press

La col·laboradora de Zapeando té vacances a l’agost, unes setmanes en les que espera poder desconnectar: “Espero que puguem marxar a algun lloc, però encara no ho tenim tancat. Jo sóc més de platja, però ens agrada qualsevol lloc en el que mengem bé”. Enamorada del món de la moda, la presentadora es mostra afortunada per l’oportunitat que li donen molts dissenyadors de lluir els seus vestits: “M’encanta la moda i estic aprenent cada dia més. Jugo amb la moda i m’ho passo bé. Avui vinc aquí i veig la gent vestida de manera més normal, però jo no sé anar així”. Una Cristina Pedroche sincera que torna a deixar clara la seva postura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa