La crisi del coronavirus demana responsabilitat i un confinament a casa que ens ajuda a tots. Els famosos no són aliens a això i molts han decidit no sortir per intentar ajudar en aquests moments tan complicats. Això provoca que tots els seus Instagrams s’omplin d’idees. Què fan a casa? A què dediquen les hores? 

Agnès Marquès, per exemple, explica que està aguditzant l’enginy per passar tant de temps amb la filla. Els treballs manuals? Una bona idea: “Una capsa i unes lletres de fusta, aquarel·les per pintar-les i, de pas, a veure si les aprèn. I uns ous de porexpan que no sé per què deuen servir, però que per pintar també van mot bé”. 

Són moltes les influencers que aprofiten la finestra que és el seu Instagram per demanar als seguidors que no surtin de casaDulceida i la seva dona Alba Paul en són un exemple: “Quedeu-vos a casa, limiteu la vida social i els que pugueu fer teletreball, feu-ho. Eviteu llocs amb molta gent i no viatgeu si no és totalment necessari”. Què fan elles a casa? “Veure les sèries que tenim pendents, estrenes de pel·lícules, llegir, veure Youtube per entretenir-nos, cantar, ballar, gaudir de la parella, ordenar l’armari i el maquillatge…”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Hola preciosos! Estamos ante una emergencia global y solo nosotros lo podemos parar. Ya van más de 2.968 contagiados en España y 84 fallecidos (datos dados por el Ministerio de Sanidad). Estamos en contacto con ellos y con la Consejería de Turismo de la Comunidad de Madrid para desde aquí poder ayudar en lo que haga falta. Quiero transmitir tranquilidad, pero que no se tome a broma, todo depende de nosotros. En la medida de lo posible, quedaros en casa, limitad la vida social, los que podáis teletrabajar, hacedlo. Evitad sitios con mucha gente y no viajar si no es totalmente necesario. Solo así el virus se para, está en nuestras manos ?? En casa también se pueden hacer planazos. Ve las series que tienes pendientes, los estrenos de películas, lee, consume YouTube para entretenerte, canta, baila, disfruta de tu pareja, amigos, familia… Ordena el armario, el maquillaje… Si eres creador aprovecha, tienes tiempo para hacer mucho contenido y así inspirar y entretener a los que nos siguen. #Yoelijoserresponsable #frenalacurva #QuedateEnCasa @sanidadgob

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

Laura Escanes està aprofitant el temps lliure per respondre preguntes dels seguidors i veure pel·lícules en família.

Laura Escanes respon preguntes aprofitant el confinament   Instagram

Laura Escanes respon preguntes aprofitant el confinament / Instagram

La influencer catalana Marta Riumbau està oferint als seguidors una recepta diària: fàcil, amb bona pinta i per passar les hores a la cuina entretinguts.

Marta Riumbau   Instagram

Marta Riumbau / Instagram

Pilar Rubio ha optat per entretenir els nens amb una classe de rebosteria: “Una manera molt productiva de passar la tarda a caseta. Magdalenes!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una forma muy productiva de pasar la tarde en casita ? #magdalenastop ?

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Entre les presentadores destaca Toñi Moreno, que està gaudint del confinament amb la seva bebè: “Tots tenim la nostra responsabilitat en aquesta crisi sanitària. Lola i jo ens quedarem en casa tot el temps possible, comprarem per Internet… i només sortirem a allò estricament necessari. Aprofitaré el temps per gaudir d’ella, escriure, veure sèries. Tots podem posar de la nostra part”. 

Idees diverses que s’aniran diversificant en els dies vinents.

Nou comentari