El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nina, penedida del seu pas per ‘OT’: “M’ha marcat negativament”

Nina ha estat la directora de l’Acadèmia d’Operación Triunfo més mediàtica. El seu paper en el concurs va ajudar-la a fer-se un nom i, des de llavors, la seva trajectòria ha estat meteòrica. Parlem d’una de les cantants més famoses i exitoses dels darrers anys, una barcelonina que torna a estar d’actualitat des que acceptés formar part del jurat del Benidorm Fest.

Aquesta setmana han parlat d’ella perquè ha concedit una entrevista bomba a Malbert, amb qui ha conversat sense pèls a la llengua a La Red Room de Podimo. Com era d’esperar, li han tornat a preguntar sobre el seu passat al concurs musical de TVE. Ella era la directora de la primera edició, en la que tota la direcció va quedar-se molt sorprès en veure la gran repercussió i èxit que obtenia el format.

Nina, entrevistada pel Malbert a La red room - Instagram
Nina, entrevistada pel Malbert a La red room | Instagram

Nina es penedeix d’haver format part d’Operación Triunfo

La Nina ha parlat sobre aquella època moltes vegades, però en poques entrevistes s’ha quedat tan a gust. La sorpresa? Que ara es mostra penedida d’haver acceptat aquell encàrrec professional perquè, vist en perspectiva, creu que no ha estat bo per a ella haver-ho fet: “A mi em van encarregar dirigir l’acadèmia d’OT perquè era una persona que havia estat en els escenaris, havia estat molt popular i no feia més que estudiar. A mi Operación Triunfo m’ha marcat, segurament, cap a malament. M’han trucat de certs llocs per tenir fama de bronca”. 

I per què? Principalment, per la forta esbroncada que va mantenir amb una de les concursants. A la Vega va dir-li de tot: “He de dir que em va molestar molt i per això la vaig fer grossa… Saps que estàs en un concurs, saps que hauràs de ballar i saps que hauràs de cantar cançons de tota mena. Si saps tot això, doncs per què et presentes al concurs? Estava molt farta, cada setmana era el mateix. Ara sé que ella va presentar-se per poder mostrar-se. Ara no em ficaria en això perquè no val la pena”.

Nina opina sobre el seu paper en el Benidorm Fest i l’elecció de Blanca Paloma

Com dèiem, Nina va ser una de les encarregades de valorar les actuacions dels participants en el Benidorm Fest. Blanca Paloma ha estat l’escollida per representar Espanya a Eurovisió i ara ella dona la seva opinió: “Crec que pot guanyar el festival”. Ara bé, espera que hagin deixat de banda la política i es mostra crítica amb el triomf d’Ucraïna l’any passat: “Aquest és un festival de cançons o què és? A les bases posa que no es poden polititzar les cançons, però no dic que la música es faci servir per reivindicar”.

“Si no s’admet politizar les cançons, què fem polititzant de manera tan radical un concurs musical? Enguany hi ha cançons en contra de la guerra, el que està bé, però és que no es pot. Segons quin país ho fa, posem la barra de mesurar i a mi això em fa enfadar”, prossegueix en una conversa potent.

Més notícies
La Nina d'OT parla de l'envelliment - TV3
Nina d’OT: “Una operació em va causar la menopausa anticipada fa 12 anys”
Notícia: Nina d’OT: “Una operació em va causar la menopausa anticipada fa 12 anys”
Comparteix
L'actriu i cantant reconeix que ha envellit molt per culpa d'aquesta seqüela
Nina d'OT concedeix una entrevista a La 2
La nova vida -i el nou físic- de Nina, la mítica directora d’OT
Notícia: La nova vida -i el nou físic- de Nina, la mítica directora d’OT
Comparteix
La cantant recorda la primera edició del programa en una entrevista que ha fet parlar pel seu canvi de 'look'
L’episodi més dur de Nina d’OT: el pare la va abandonar abans de néixer
Notícia: L’episodi més dur de Nina d’OT: el pare la va abandonar abans de néixer
Comparteix
Agoney revela que va passar-ho malament a 'Operación Triunfo' - Telecinco
Agoney: “El meu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser una mica tèrbol”
Notícia: Agoney: “El meu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser una mica tèrbol”
Comparteix
El cantant, que ha intentat anar a 'Eurovisió', explica per què no va ser una bona època

Comparteix

Icona de pantalla completa