El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Blanca Paloma revela si cobrarà o no per l’actuació a ‘Eurovisió’

Blanca Paloma ha concedit la primera entrevista a televisió després de ser escollida com a representant espanyola a Eurovisió. La seva proposta flamenca va ajudar-la a ser la més votada, una cantant que fa relativament poc que ha començat la seva carrera musical. Està satisfeta amb el tema que interpretarà i deixa clar que defensarà el flamenc amb molt d’orgull, ja que aquest és el primer tema que tindrà compàs de buleria.

La seva vida ha canviat radicalment arran del Benidorm Fest, ja que ara la reconeixen pel carrer i rep milers de missatges a través de les xarxes socials. En aquesta aparició ha reconegut que ha deixat d’anar en transport públic: “Intentava recuperar la meva rutina, però ara vaig en metro i em reconeixen! Tot això és nou per a mi i he deixat d’agafar el metro, ara vaig en bicicleta a tot arreu. Soc la bicimami“, ha dit fent una picada d’ullet a Rosalía i el seu motomami. Precisament a ella ha volgut dedicar-li un agraïment: “Gràcies a la seva feina, el flamenc ha arribat a l’escena internacional i ara Europa té l’oïda feta per entendre aquest estil musical”.

Blanca Paloma confirma que els artistes no cobren res per actuar a Eurovisió

Un dels temes que més curiositat genera sobre les actuacions a Eurovisió té a veure amb els diners que cobren els representants dels diferents països. Han estat diversos els que han assegurat que no cobren res a canvi, una informació sorprenent que Blanca Paloma ha confirmat: “A més a més, et posen un límit molt limitat d’acompanyants i nosaltres som un equip molt gran, així que ho farem com puguem… Espero que participar-hi no em costi diners, almenys, ja que n’he invertit molts en la meva carrera per arribar fins aquí. Poder anar a Eurovisió és un premi. El meu objectiu és a llarg termini, tinc cançons que tinc ganes que surtin. El que he fet és mentalitzar-me per a la possibilitat de no quedar en bona posició”.

Pablo Motos entrevista Blanca Paloma a El Hormiguero - Antena 3
Pablo Motos entrevista Blanca Paloma a El Hormiguero | Antena 3

Així és Eaea, la cançó que representarà Espanya a Eurovisió

Blanca Paloma va guanyar el Benidorm Fest gràcies a Eaea, un tema flamenc amb buleria que va encantar als teleespectadors. La gran majoria va voler que fos ella la representant espanyola a Eurovisió, el que farà amb un tema que ha adaptat una mica en una nova versió que ha presentat aquest dimarts al programa de Pablo Motos.

Serà el pròxim 13 de maig quan Blanca Paloma hagi de lluitar contra els cantants dels altres països en una final que sempre és seguida per milions de persones arreu del món.

Més notícies
Blanca Paloma guanyadora del Benidorm Fest 2023 /Font: RTVE
El flamenc arrasa al Benidorm Fest i envia Blanca Paloma a Eurovisió
Notícia: El flamenc arrasa al Benidorm Fest i envia Blanca Paloma a Eurovisió
Comparteix
La catalana Vicco, amb el tema “Nochentera”, ha quedat en tercera posició
La catalana Vicco, a la segona semifinal del Benidorm Fest / Font: RTVE
Una catalana a la gran final del Benidorm Fest d’aquesta nit
Notícia: Una catalana a la gran final del Benidorm Fest d’aquesta nit
Comparteix
El Pavelló d’Esports L’Illa de la ciutat alacantina es vesteix de gala per acollir la cita d'on sortirà el pròxim representant espanyol al festival d’Eurovisió
Blanca Paloma, la representant espanyola a 'Eurovisió' - Europa Press
Qui és Blanca Paloma, la flamenca que representarà Espanya a ‘Eurovisió’?
Notícia: Qui és Blanca Paloma, la flamenca que representarà Espanya a ‘Eurovisió’?
Comparteix
Tots els detalls de l'alacantina que ha guanyat Benidorm Fest amb una cançó dedicada a l'àvia
Alfred García diu que no cantarà català al Benidorm Fest - Europa Press
Alfred García explica per què mai no cantaria en català a ‘Eurovisió’
Notícia: Alfred García explica per què mai no cantaria en català a ‘Eurovisió’
Comparteix
L'exconcursant d'Operación Triunfo diu que vol que l'entenguin "a tota Espanya" poc després de presentar la seva candidatura al Benidorm Fest

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa