La nova vida -i el nou físic- de Nina, la mítica directora d’OT

Operación Triunfo celebra avui el 20è aniversari de la primera gala, una efemèride que estan explotant amb un munt d’entrevistes a diferents mitjans de comunicació. Molts dels concursants d’aquella primera edició estan recordant com van viure l’experiència, tot compartint anècdotes maques i deixant clar que va ser un programa “molt il·lusionant”. L’última en posar-se nostàlgica ha estat la Nina, segurament la directora de l’Acadèmia més mítica. Com oblidar els rínxols i la tendresa de la catalana amb els concursants de la primera edició.

La cantant i Gisela han concedit una entrevista al programa de Gemma Nierga en la que han defensat el programa davant de totes les crítiques enverinades que han deixat caure alguns dels exconcursants més descontents: “Aquella primera edició va estar plena d’autenticitat, de veritat, d’il·lusió, d’innocència, d’esforç i d’exigència. Es va mostrar per primera vegada es va mostrar la part més artesanal del nostre ofici, com treballem els músics i què hi ha darrere d’una actuació. Va ser una recepta que va funcionar molt”. La Gisela té clar que “mai” no es podrà tornar a repetir res similar a aquell primer programa, tenint en compte que ara molts concursants s’apunten a OT per fer-se famosos.

D’aquesta entrevista, molts teleespectadors han acabat destacant un tema que res no té a veure amb les floretes de les artistes cap al talent show. Sobre què han parlat, doncs? Del canvi de look de l’exdirectora de l’Acadèmia. Nina, com dèiem, va guanyar fama mediàtica gràcies a les connexions en directe que es feien des de dins de la casa. Uns cabells negres i arrissats que ha deixat enrere amb els anys, especialment en aquests últims mesos. En la reaparició televisiva d’aquesta setmana, molts l’han vist molt diferent amb els cabells més curts i sense tenyir.

Nina d'OT, a la 2 - RTVE
Nina d’OT en una entrevista a la 2 / RTVE

Convertida en coach vocal i influencer, aprofita la seva presència a Instagram per promocionar els cursos i tallers que ofereixen en la seva acadèmia. Posa a disposició dels alumnes tots els seus coneixements sobre les cordes vocals, tècniques per cantar sense desafinar i la manera de col·locar la veu en obres de teatre. Una nova vida que compagina amb el record del seu pas per OT.

Nou comentari