El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julio Iglesias deixa verd Vargas Llosa en unes declaracions bomba

Julio Iglesias no concedeix pràcticament cap entrevista, un cantant que viu de meravella en la mansió de les Bahames amb la dona i els cinc fills. Ara ha trencat el seu silenci, sorprenentment, per defensar la mare dels seus tres fills grans, Isabel Preysler. La socialité està d’actualitat des que trenqués amb Mario Vargas Llosa, ja que s’estan deixant verds mútuament en unes declaracions que han sorprès moltíssim perquè pocs s’esperaven que tinguessin aquesta actitud.

Isabel Preysler manté una relació cordial amb Julio Iglesias, el que no pot dir del seu últim ex. El premi Nobel li ha dit de tot i és per això que el cantant ha volgut defensar-la en una entrevista telefònica amb la revista ¡Hola!: “Isabel sempre ha estat amiga, companya i la seva debilitat”, diuen.

Julio Iglesias i Isabel Preysler, el dia de la seva boda - Europa Press
Julio Iglesias i Isabel Preysler, el dia de la seva boda | Europa Press

Julio Iglesias sorprèn amb unes declaracions bomba contra Mario Vargas Llosa

“Sé que estic ficant on no em demanen i que això no és propi de mi, però vull fer-ho per la meva exdona, per la meva Isabel. Ho faré perquè s’ho mereix i perquè és profundament injust com s’estan comportant amb ella. Han mort dos dels seus exmarits, que estic absolutament segur que també l’haguessin defensat en aquest moment i jo li tinc molta estima, així que hi ha algunes coses que vull dir”, ha engegat per sorpresa.

Considera que Mario Vargas Llosa ha quedat en evidència en criticar Isabel públicament després de la ruptura: “Fos com fos la ruptura, un cavaller i un senyor sap com acabar les coses. Surts públicament i li desitges a l’altra persona tota la felicitat. Si algú vol ficar-s’hi, dius que aquest és un tema de dos en els que no s’ha de ficar ningú més, que s’ha de respectar”.

El comportament del senyor Vargas Llosa ha deixat molt a desitjar”, ha etzibat. No content amb aquesta crítica, Julio Iglesias continua: “Un senyor que ha conviscut durant vuit anys amb una senyora ha de saber actuar i controlar com actuen les persones del seu voltant”.

El cantant tira floretes a Isabel Preysler i denuncia que es trobi en aquesta situació Julio Iglesias insisteix en què Isabel Preysler és un encant de dona: “És excepcional, una campiona de veritat. Com a mare és exemplar, tendra i generosa. Com a dona, un 10 i una mestra de la vida. Això ho sabem les persones que hem compartit la seva vida. És totalment injust el que li està passant des de fa uns mesos, són represàlies contra l’èxit que ha tingut en la seva vida. Sempre tindrà el meu suport i la meva estima, només que avui ho faig públicament”. A més a més, també ha volgut deixar clar que es troba bé: “Estic molt millor que tot el que diuen de mi, estic perfectament bé”. Una entrevista contundent que l’enfronta directament a Mario Vargas Llosa.
El cantant tira floretes a Isabel Preysler | Europa Press

Darrerament també s’està parlant d’Isabel Preysler en sortir publicada una entrevista pòstuma a una de les filles d’un altre dels seus ex, Miguel Boyer. Isabel no pot defensar-se perquè la persona que la criticava ja no hi és, un altre tema que indigna Julio Iglesias: “És injust perquè deixa Isabel indefensa, no pot respondre i ara tot és una mena d’especulació. No s’hauria d’entrar en aquestes coses perquè és injust treure conclusions i encara més d’aquesta manera amb l’altra persona morta”.

El cantant tira floretes a Isabel Preysler i denuncia que es trobi en aquesta situació

Julio Iglesias insisteix en què Isabel Preysler és un encant de dona: “És excepcional, una campiona de veritat. Com a mare és exemplar, tendra i generosa. Com a dona, un 10 i una mestra de la vida. Això ho sabem les persones que hem compartit la seva vida. És totalment injust el que li està passant des de fa uns mesos, són represàlies contra l’èxit que ha tingut en la seva vida. Sempre tindrà el meu suport i la meva estima, només que avui ho faig públicament”. 

A més a més, també ha volgut deixar clar que ell es troba bé: “Estic molt millor que tot el que diuen de mi, estic perfectament bé”. Una entrevista contundent que l’enfronta directament a Mario Vargas Llosa.

Més notícies
El fill il·legítim de Julio Iglesias li envia una carta - Europa Press
El fill il·legítim de Julio Iglesias envia una carta de súplica surrealista
Notícia: El fill il·legítim de Julio Iglesias envia una carta de súplica surrealista
Comparteix
Javier Santos renuncia al que li podria arribar a tocar de l'herència i demana una trobada "cara a cara" després d'anys "de patiment"
Julio Iglesias - Europa Press
Filtren unes fotografies de Julio Iglesias totalment despullat
Notícia: Filtren unes fotografies de Julio Iglesias totalment despullat
Comparteix
Era l'any 2002 i el cantant s'estava banyant en una platja de Punta Cana
Mario Vargas Llosa parla de la ruptura amb Isabel Preysler - Europa Press
Vargas Llosa, feliç sense Isabel Preysler: “He recuperat la meva llibertat”
Notícia: Vargas Llosa, feliç sense Isabel Preysler: “He recuperat la meva llibertat”
Comparteix
El premi Nobel ha deixat clar que no li fa cap pena haver tallat amb ella
Mario Vargas Llosa ha mantingut la fortuna lluny d'Isabel Preysler - Europa Press
La fortuna de Vargas Llosa, oculta i allunyada d’Isabel Preysler
Notícia: La fortuna de Vargas Llosa, oculta i allunyada d’Isabel Preysler
Comparteix
El premi Nobel hauria fet l'impossible per evitar que la seva parella es quedés amb part dels diners

Comparteix

Icona de pantalla completa