El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena Gadel respon preguntes íntimes i se sincera sobre una relació antiga

Elena Gadel no s’atura ni un moment. L’actriu i cantant està compaginant mil feines alhora, el que fa que li quedi poc temps lliure. En una de les estones que ha pogut fer, però, ha aprofitat per acudir a l’estudi d’iCat i concedir una petita entrevista als nois d’El camerino. En aquest espai divertit, la protagonista de Com si fos ahir i membre del jurat d’Eufòria ha promocionat l’estrena del seu nou disc, el que presentarà en un concert el pròxim 30 de març a l’Auditori de Barcelona.

Han passat vuit anys des que publiqués la seva primera cançó, una data que commemora amb una feina nova en la que s’obre en canal: “Tothom em diu que he madurat molt i crec que sí, que ho he fet. Aquest disc suposa un risc constant, des dels videoclips fins que la proposta que farem a escena. Tenim un equip nou i he de decidir si vull una furgoneta gran o petita per gira! Mai no ho havia fet això. El concert del dia 30 serà arriscat per mi, ja que tot és molt nou. Estic nerviosa perduda i em pica tot”.

Gadel ha cantat en directe i ha parlat de Jo confesso, un dels temes nous en el que se sincera sobre una relació antiga: “Molts tenim persones d’aquelles que se’t claven una mica al cos. Encara el tens allà i quan penses en ell, t’adones que sempre l’estimaràs d’alguna manera i que està bé haver estat amb ell. La situació entre vosaltres potser ha acabat malament, però te n’adones amb el temps que la relació va ser maca i està molt bé poder tenir una relació d’amistat amb aquella persona”.

Elena Gadel se sincera en una entrevista a iCat - Youtube
Elena Gadel se sincera en una entrevista a iCat | Youtube

Elena Gadel revela detalls sobre la professió d’actriu

Un altre dels projectes professionals que l’ha tingut ocupada aquests últims dies l’ha fet amb Ivan Labanda, amb qui ha fet Lobo: “Es tracta d’una cançó que vaig escriure fa temps sobre la violència masclista, vista des de la visió d’una amiga. Hi ha vegades en què et trobes a prop d’una relació tòxica, però no saps si fer el pas o mantenir-te al marge. És una situació molt complicada”.

I parlant sobre feina, els presentadors s’han interessat sobre els detalls més curiosos de la seva professió. En primer lloc, si els actors i actrius continuen omplint la panxa sempre que acaba un rodatge: “Ui no, ja no hi ha càtering! Això és molt antic… ara només aigua”. Per una altra banda, també han volgut saber si alguna vegada ha mantingut relacions sexuals en un camerino. Elena Gadel ha reconegut que ha de generar molta morbositat fer-ho, però assegura que no ho ha fet mai.

Un altre dels moments més comentats ha arribat quan la feien escollir entre dos personatges coneguts. Pel que fa als seus companys de professió, no ha volgut mullar-se. Una de les poques parelles en les que no li ha costat seleccionar-ne a un? Quan li han preguntat si és Team Shakira o Team Gerard Piqué. S’ha decantat per la cantant colombiana.

Més notícies
Un moment de l'actuació de l'Elena a la segona gala d''Eufòria' / TV3
La talla 42 de l’Elena ho peta en la segona gala d”Eufòria’
Vídeo: La talla 42 de l’Elena ho peta en la segona gala d”Eufòria’
Comparteix
Lideratge d'audiència per a TV3, crítiques pel vestit i l'expulsió del Nei i confusió una altra vegada en el moment del sobre sorpresa
Elena Gadel recorda les campanades de TV3 i publica fotos inèdites - TV3
Elena Gadel publica fotos i detalls inèdits de les campanades de TV3
Notícia: Elena Gadel publica fotos i detalls inèdits de les campanades de TV3
Comparteix
L'actriu recorda com va ser la preparació i revela que van haver d'adaptar-se a un canvi de localització a última hora
Entrevista a Elena Gadel i Eduard Farelo, protagonistes de 'Com si fos ahir' - Cristóbal Castro
Elena Gadel i Eduard Farelo: “La gent ens demana que no ens separem”
Notícia: Elena Gadel i Eduard Farelo: “La gent ens demana que no ens separem”
Comparteix
ENTREVISTA a la parella més tempestuosa de 'Com si fos ahir', l'èxitosa sèrie de TV3 que emetrà el capítol 1.000 d'aquí a pocs dies
Elena Gadel parla d'Eufòria en una entrevista - TV3
Elena Gadel reflexiona sobre el seu paper a ‘Eufòria’: “No és fàcil”
Notícia: Elena Gadel reflexiona sobre el seu paper a ‘Eufòria’: “No és fàcil”
Comparteix
L'actriu i cantant forma part del jurat del concurs musical de TV3, una responsabilitat que no és agraïda

Comparteix

Icona de pantalla completa