El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles vol tornar a Espanya: tots els detalls del futur viatge

Joan Carles de Borbó la va fer grossa durant l’últim viatge a Espanya, quan va anar fins a Galícia per participar en una regata. Se’l va criticar molt perquè va mantenir una actitud prepotent i festiva que no va agradar a la Casa Reial, ja que semblava que no hagués fet res dolent abans i que continués sent el rey del mambo. D’allà va marxar amb una esbroncada del fill, pel que diuen, ja que diversos testimonis haurien sentit els crits que sortien del despatx en el que van reunir-se.

No obstant això, l’emèrit vol tornar. En els darrers mesos ha viatjat diverses vegades a Europa i ha acompanyat la família en un parell d’actes; un rei més present que podria sentir-se més optimista de cara a poder tornar a fer un viatge d’oci a Espanya. Vanitatis assegura que el monarca s’està plantejant “tornar a les regates” aquest any: “Vol participar en alguna competició en la que pugui tornar a la vela i sense haver de donar explicacions a ningú”.

El rei Joan Carles, a bord d'un vaixell
El rei Joan Carles, a bord d’un vaixell | Europa Press

Ara bé, sembla que va adonar-se que anar a Sanxenxo va ser una mala idea i aquest no serà el destí escollit: “Li encantaria perquè allà se sent com a casa, però és conscient que la seva presència tornaria a convertir la situació en un circ que no el beneficiaria a ell i tampoc a la corona. Sap que la seva tornada, la que espera que sigui aviat, haurà de ser hiperdiscreta i passar gairebé desapercebuda“.

Des del seu entorn asseguren que està planejant la tornada, però sap que necessita permís abans. La idea? Fer una estada “temporal, curta i sense dormir a La Zarzuela“. Des del mitjà asseguren que la idea podria rebre l’aprovació aviat, el que sobta perquè no ha passat tant de temps des del terratrèmol de Sanxenxo.

Bárbara Rey revela què va fer quan va rebre la primera trucada de Joan Carles de Borbó

Bárbara Rey, per la seva banda, ha tornat a parlar del rei emèrit en una entrevista a El Hormiguero. Aquest dimarts, la vedette s’ha sincerat sobre els inicis de la seva relació amb Joan Carles. I què ha dit en aquesta ocasió? Com va reaccionar quan va veure que la trucava per telèfon per primera vegada: “Primer va posar-se en contacte amb una amiga meva, que va venir a veure’m mentre jo rodava una pel·lícula i em va dir que l’havia trucat un home que deia que era el rei. Jo li vaig dir que estava cansada, que no m’enganyés”.

Bárbara Rey diu què va fer quan va rebre la primera trucada de Joan Carles de Borbó - Antena 3
Bárbara Rey diu què va fer quan va rebre la primera trucada de Joan Carles de Borbó | Antena 3

“Poc després, vaig rebre una trucada seva directament i el primer que vaig fer va ser enviar-lo a la merda perquè creia que era un còmic i que allò era una broma. Si ho analitzes, no era normal que el rei d’Espanya m’estigués trucant. Em va donar el telèfon de La Zarzuela i em va dir que truqués i digués que em passessin amb ell, que esperava una trucada meva. Efectivament, vaig trucar i era ell. En aquell moment em volia morir perquè l’havia enviat a la merda”, ha reconegut.

Més notícies
Joan Carles de Borbó promet que cuidarà de Froilán - Europa Press
Revelen quina promesa ha fet Joan Carles de Borbó ara que viu amb Froilán
Notícia: Revelen quina promesa ha fet Joan Carles de Borbó ara que viu amb Froilán
Comparteix
L'emèrit estarà pendent del seu net, a qui han enviat a Abu Dhabi per intentar que deixi enrere les polèmiques i baralles
Joan Carles de Borbó, criticat per Miguel Ángel Revilla - Europa Press
Joan Carles de Borbó, molt criticat en una entrevista bomba d’un polític
Notícia: Joan Carles de Borbó, molt criticat en una entrevista bomba d’un polític
Comparteix
Miguel Ángel Revilla era amic de l'emèrit, però no perdona els seus actes corruptes
Bárbara Rey confessa detalls secrets de l'aventura amb Joan Carles de Borbó - Cuatro
Bárbara Rey revela informació sobre l’aventura i el xantatge a Joan Carles
Notícia: Bárbara Rey revela informació sobre l’aventura i el xantatge a Joan Carles
Comparteix
La 'vedette' s'ha sincerat i ha deixat clar que l'emèrit no la va tractar bé
Bárbara Rey promociona la sèrie sobre la seva vida - Europa Press
Bárbara Rey revela una informació bomba sobre l’aventura amb Joan Carles
Notícia: Bárbara Rey revela una informació bomba sobre l’aventura amb Joan Carles
Comparteix
La 'vedette' protagonitza una sèrie en la que sortiran a la llum algunes informacions noves

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa