Isa Pantoja, rebutjada per la mare: “No vol parlar amb mi”

La cantant ha ignorat la súplica de la filla, que no ha pogut evitar plorar en directe

La direcció de La casa fuerte està esprement d’allò més bé tenir Isa Pantoja entre les concursants. La jove es troba enmig d’una guerra familiar entre el seu germà i la mare, el que l’està afectant moltíssim. Li han donat l’oportunitat de passar el cap de setmana a Cantora, però abans d’escollir què fer va voler trucar la mare per preguntar-li si volia que l’anés a visitar per parlar les coses. La sorpresa? Que Isabel Pantoja no li va agafar el telèfon. No ha volgut parlar amb ella, el que ha acabat d’enfonsar encara més la seva filla. En el seu lloc, responia a la trucada una persona de confiança de la cantant. 

Chabelita, completament feta pols per aquest lleig de la seva mare, s’ha trencat en directe durant la gala d’aquest diumenge: “M’hauria agradat que parlés amb mi. Jo no tinc la culpa de res. No sóc una periodista, no sóc una estranya… Amb periodistes sí que parla i amb mi no? Quan s’enfada amb el meu germà sí que parla amb els periodistes, però quan jo vull saber si està bé… No vol parlar amb mi. Quina culpa tinc jo?“, deia sense poder evitar les llàgrimes.

Aquesta situació la supera, el que provoca que tingui ganes d’abandonar el reality: “No val la pena. Vull anar a casa amb la meva mare. Tot a la merda, vull anar a casa. No em val la pena estar aquí. Vull marxar!”.

 

 

Isa ha demanat l’abandonament del concurs, però la cadena encara s’està plantejant què fer. La guerra dels Pantoja mai no havia estat tan encesa, el que fa que no vulguin deslliurar-se’n d’una peça clau. 

Nou comentari