Carmen París, amb Bosé: “Ens obliguen a dur mascareta perquè necessiten més morts”

La cantant aragonesa esclata en un vídeo contra "la dictadura científica de l'OMS" i demana aixecar-se contra "aquest malson"

La cantant aragonesa Carmen París ha enviat un missatge contundent als seus seguidors sobre la seva visió de la pandèmia. L’artista es mostra molt crítica amb la situació i s’abona a teories de la conspiració com han fet Miguel Bosé i Enrique Bunbury. París parla en el vídeo des dels exteriors de la residència on té la seva mare ingressada, una de les millors d’Aragó, explica. “Aquesta residència és un privilegi, però no totes les residències d’Espanya són així ni tots els avis estan en fase 3, moltes residències a Espanya són pisos”, lamenta la cantant.

L’artista desgrana al llarg de set minuts de vídeo un discurs de suport als avis “que porten sense veure el sol d’ençà que va començar aquest malson”. París diu que “no es vol parlar d’ells i quan en parlen ho fan en passat, com els que ja han mort, però continuen morint perquè la privació afectiva a la qual estan sotmesos és tan greu i letal com un virus”. La cantant, autora de temes com ‘Jotera lo serás tú’, considera que el que està passant és “inhumà” perquè els avis “necessiten afecte”. Acte seguit, la cantant defensa que “ja no hi ha pandèmia, les dades d’incidència són irrisòries per més que ens estiguin posant por al cos els mitjans parlant d’un brot per aquí i per allà o de dos contagis per aquí: contagi no és igual a malaltia i greu no és igual a mort”.

A mesura que avança en la seva intervenció, París es mostra més i més contundent: “Això ja s’està anant de les mans, ens estan obligant a anar amb mascaretes perquè necessiten més morts, no han estat suficients”. La cantant diu que la protecció amb mascareta obliga les persones a respirar anhídrid carbònic i que provocarà més malalties, també pels components químics que diu que té aquest element de protecció. “No necessitem respirar oxigen? Els avis quan surten no necessiten oxigen? El BOE diu que la mascareta és obligatòria si no es pot mantenir una distància de dos metres, si un avi surt al parc perquè porres ha de portar una mascareta?”

París en un moment del vídeo (Facebook)

París en un moment del vídeo (Facebook)

París s’enfada també amb els familiars de la gent gran que viu en residències. “On estan els familiars i els fills que tenen els seus pares segrestats encara? No hi ha dret, i encara he de veure que la gent empatitza i protesta per un assassinat a vuit mil quilòmetres. Que no sabem que els avis segueixen morint? Per això no sortiu a manifestar-vos? No entenc què passa amb aquesta gent. Ens distreuen amb 8.000 temes i parlen de les residències com el que va passar”.

La cantant reitera que la situació és inhumana i explica que la gent del seu gremi “estan tots callats, només Miguel Bosé i Enrique Bunbury s’han solidaritzat, estem els tres protestant i per això ens heu ridiculitzat i denigrat, per dir la veritat de les vacunes”. París sosté que “segurament el virus estava a les vacunes de la temporada, ha sortit a parlar una metgessa, ahir volia veure de nou el vídeo però l’han censurat”.

La cantant aragonesa lamenta que els mitjans es dediquin a “denigrar el pensament crític” i es pregunta si no es pot ser “crític amb la dictadura científica de l’OMS”. “Hi ha més científics i metges, siusplau feu alguna cosa, manifesteu-vos, que no sigui només per un assassinat a 8.000 quilòmetres”. “Aixequeu-vos, digueu alguna cosa, que ja està bé de massacre”, conclou.

Nou comentari