Carme Chaparro demana ajuda a Sanitat: “Què faig amb el meu pare?”

Carme Chaparro ha manifestat públicament que està molt preocupada per l’estat de salut del seu pare, que forma part del col·lectiu de risc en aquesta crisi pel coronavirus. La presentadora ha escrit un tuit dirigit al ministeri de sanitat per demanar consell i preguntar com ha d’actuar en el seu cas.

“El meu pare. Diabètic. 80 anys. Viu sol. Insulina tres cops al dia. Pics glucèmics habituals. Pesa cada gram que menja. Pot tenir hiperglucèmies molt perilloses. Necessita caminar dues vegades al dia 45 minuts. Està contemplat des de la Moncloa? Què fem?“, pregunta desesperada.

I és que es tracta d’un cas molt concret en el qual el pare necessita, per salut, sortir de casa. Una pregunta que ha rebut un munt de respostes dels seus seguidors de Twitter i que ha tret a la llum, per exemple, el cas d’una companya de televisió. Mamen Mendizabal explica que es troba en una situació similar: “El meu pare també és diabètic i està en una situació semblant. Viu en un desè pis i li hem imposat una rutina de pujar escales que li està anant molt bé”. 

Durant la roda de premsa d’aquest dimarts, el secretari d’Estat de comunicació ha traslladat a Fernando Simón el dubte de la presentadora. Simón ha confirmat que, en aquest cas en concret, sí que podria sortir de casa: “Està contemplat que les persones puguin sortir per acompanyar, ajudar o treballar amb persones que ho necessitin. I si és necessari per prescripció mèdica que hagi de sortir a fer passejos, pot fer-ho fins i tot acompanyat”. 

Carme Chaparro   Telecinco

 Telecinco

Els seguidors de la periodista han aprofitat per enviar-li missatges d’ànims, en ser conscients que no ho ha d’estar passant gens bé. 

Nou comentari