El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredora s’emociona recordant a Mila Ximénez: “Tant de bo el plató no es digués així”
  • CA

Ja fa unes setmanes que va morir Mila Ximénez, víctima d’un càncer de pulmó que no va poder superar, i després de mesos lluitant contra la malaltia. I tots els seus companys de ‘Sálvame’ n’han parlat al programa des de llavors. Fins i tot se li va fer un programa especial com a homenatge i se li va posar el seu nom al plató on cada tarda es fa ‘Sálvame’. Però qui encara no havia dit res és Carlota Corredera. Després de l’emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la presentadora s’havia pres un descans i havia gaudit d’unes vacances amb amics i família.

Però aquest divendres ha tornat a ‘Sálvame’ per presentar el progama, i abans de fer-ho no ha pogut evitar recordar a la seva amiga i companya en una publicació a Instagram. “Aquesta fotografia és de l’àlbum del meu casament. Aquell 15 de juny de 2013, Mila somreia i aplaudia mentre Carlos i jo ens casàvem amb els nostres familiars i amics. I allà estava ella, en la seva versió més dolça. Aquesta tarda torno a Sálvame, el meu primer dia en el plató Mila Ximénez. Et sentiré molt a prop, estimada Mila”, ha escrit Carlota.

Carlota també ha recordat a Mila Ximénez posteriorment al començament del programa d’aquest divendres. “És la primera vegada que treballo a ‘Sálvame’ des que va morir Mila. (…) Tant de bo el plató no es digués Mila Ximénez perquè això significaria que Mila estaria amb nosaltres donant molta guerra”, ha dit la presentadora, molt emocionada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa