El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera confessa com ha sobreviscut al seu any “més difícil”
  • CA

Carlota Corredera inicia el 2022 amb esperança i ganes de deixar enrere els problemes que ha arrossegat. La presentadora mai no havia acumulat tants detractors, els que l’han deixat verda per posicionar-se a favor de Rocío Carrasco d’una manera tan contundent. La gallega no té pèls a la llengua i això tampoc no l’ajuda, el que reconeix en una entrevista a Saber Vivir. Carlota Corredera ha fet balanç i s’ha sincerat en una reflexió. Confessa haver necessitat l’ajuda d’un psicòleg, una persona importantíssima per a ella que ha fet que aconsegueixi posar fre a aquests pensaments negatius que li impedeix avançar i perjudicaven el seu estat d’ànims.

Assegura que va començar a lluitar contra els seus dimonis a finals del març del 2020, quan la pandèmia estava en ple auge. Allà va adonar-se que hi havia alguna cosa que no anava bé: “Després de dues dècades a televisió, la pressió de la feina va començar a afectar-me”. Sálvame no es va aturar durant el confinament, el que ara reconeix que va ser complicat de gestionar: “No va ser fàcil agafar la batuta del programa quan Espanya estava en nivells històrics de por i incertesa”. La mort de la seva companya de programa, de Mila Ximénez, va ser un cop duríssim.

Carlota Corredera, a Sálvame / Telecinco

Carlota Corredera ha estat jutjada amb molta duresa des que es posés al capdavant del documental de Rocío Carrasco, amb qui s’ha posicionat clarament. L’ha defensat davant de tot i de tothom: “Jo sempre he estat una dona oberta que parlava molt. Amb l’allau de comentaris vaig adonar-me que necessitava ajuda professional perquè aquells que sortim a televisió estem exposats contínuament i se’ns jutja pel nostre físic i per les nostres paraules. Realment, ens jutgen per qualsevol cosa. Jo estava molt i molt tocada…”. Cal recordar algun moment en el que ha començat a plorar en directe, superada per la situació. Ara confia en un any nou que sigui millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa