El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera, afectada per les crítiques: “Ho està passant molt malament”
  • CA

Carlota Corredera va començar en la premsa rosa darrere de les càmeres. La gallega era una de les directores de Sálvame quan a poc a poc va anar agafant protagonisme, fins al punt de convertir-se en una de les presentadores habituals del programa. Ara tots parlen d’ella pel paper protagonista que ha adoptat durant el documental de Rocío Carrasco. La presentadora va implicar-se tant en la causa feminista que els directors van decidir posar-la a ella al capdavant i fer fora a Jorge Javier. Això l’ha envoltat de més expectació mediàtica i, per tant, també de més critiques.

Li estan dient de tot a la xarxa, el que sembla que l’estaria afectant més del que reconeix. Informalia ha parlat amb persones properes a ella, les quals asseguren que Carlota no ho està passant gaire bé: “Carlota Corredera està disgustada amb totes les crítiques que està rebent. Sempre s’ha sentit molt estimada per l’audiència i no s’esperava gens que no li donin suport en la decisió de posicionar-se incondicionalment amb Carrasco. Ho està passant malament, li dona voltes al tema i està tocada”.

Carlota Corredera esclata a 'Sálvame' - Telecinco
Carlota Corredera esclata a Sálvame / Telecinco

“Carlota creia que tenia més influència entre els seus seguidors, que eren moltíssims, i en cap moment va pensar que podria arribar a la situació actual. Ha passat de ser una de les presentadores més estimades a una de les més criticades. No ho està passant bé. Mai no ho reconeixerà davant de les càmeres, ja que prefereix donar la sensació que no li dona importància. Ara bé, està fastiguejada i preocupada perquè no sap com pot afectar això a la seva carrera“, recalca aquesta persona íntima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa