El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia cedeix a les pressions de la Casa Reial
  • CA

Carla Vigo ha cridat molt l’atenció de la premsa aquests últims mesos. La neboda de Letícia Ortiz, filla de la seva germana Érika, vol ser actriu i és per això que no desaprofita cap oportunitat per generar expectació mediàtica i que es parli d’ella. Fins ara aquesta tàctica li havia funcionat, ja que ha protagonitzat l’anunci d’una marca de roba, un videoclip i, fins i tot, una colònia. Ha acudit a un parell de photocalls i ha concedit dues entrevistes a televisió. Que es digués que havia signat un contracte amb Mediaset hauria estat la gota que va fer vessar el got de la Casa Reial, que no feia més que advertir a la jove que havia de deixar de fer parlar tant perquè això perjudicava als Borbons. Ella no els havia fet ni cas fins ara, però sembla que les pressions l’han acabat convencent.

Tieta i neboda haurien mantingut una conversa telefònica molt tensa, segons Informalia, en la que Letícia l’hauria advertit que aquest xou havia d’acabar ja. I dit i fet, ara sí que Carla ha decidit fer cas i ha deixat la televisió: “Carla s’ha adonat que fer segons quin tipus de programa pot perjudicar els seus objectius”, expliquen a El Español. Aquest mitjà assegura en exclusiva, a més a més, que Carla ha decidit iniciar classes d’interpretació amb Josele Román, una de les estrelles del cinema espanyol dels anys 70. Ha estat ella qui ha escrit el curt en el que estan treballant juntes: “Carla serà la protagonista, la vaig conèixer i em va caure bé. Vull veure com es desenvolupa com a actriu, perquè té talent i força”.

Caldrà veure si Carla Vigo triomfa en aquest nou projecte professional, amb el que estarà distreta mentre la Casa Reial no perd detall de totes les publicacions que fa a Instagram així com de les aparicions en públic. Una jove amb ganes de destacar a qui volen tallar les ales perquè no els deixi a ells en evidència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No ha pogut superar el setge de la borbona… a setembre 28, 2021 | 17:58
    No ha pogut superar el setge de la borbona… setembre 28, 2021 | 17:58
    Si es que la evolucion los crea y el viento los amontona… allà por el Palacio de la Zarzuela…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa