La doctora i ‘influencer’ Carla Barber pateix una malaltia cardíaca greu

Coneguda per ser l'exparella de Diego Matamoros, la cirurgiana plàstica revela que li han diagnosticat una malaltia que pot causar la mort sobtada

Carla Barber és doctora especialista en cirurgia plàstica. Sortir amb Diego Matamoros, el fill del col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros, la va envoltar d’una expectació mediàtica que ha aprofitat per convertir-se en influencer. Des de llavors que un bon grapat de fans la segueix ben de prop i aplaudeix totes les aventures que comparteix a Instagram. El que acaba d’explicar aquest matí no és gaire bo, però. Aquestes últimes setmanes, Carla havia deixat caure que ha hagut d’acudir al metge diverses vegades per una malaltia cardíaca que li han diagnosticat. No havia donat detalls fins ara, que ha publicat un vídeo en el que confessa què és el que li passa.

Ella mateixa revela que els metges li han diagnosticat la síndrome dels Brugada, una malaltia del cor que produeix arrítmies i mort sobtada: “Encara estic en xoc… Fa un mes que ho sé, però no sabia si comunicar-vos-ho o no. Aquesta síndrome pot causar la mort sobtada, però només tinc un 3% de probabilitat anual de morir per això en els pròxims deu anys. Aquesta és una malaltia sense cura ni tractament. L’única cosa que puc fer és posar un desfibril·lador al costat del llit per impedir que mori en cas d’un atac de mort sobtada. Ara estic esperant els resultats dels pares per veure si es tracta d’una malaltia hereditària o no”.

Carla Barber parla del seu problema cardíac / Instagram

Es tracta d’una afecció cardíaca greu, però ella manté l’optimisme. Prefereix pensar que té un 97% de probabilitats de no morir a un 3% que sí que li passi. Una publicació que ha tingut moltíssima repercussió, amb els fans manifestant la seva preocupació i també omplint-la de missatges d’ànims i esperança. Ara haurà d’acudir al cardiòleg més sovint per veure com evoluciona la malaltia, genèticament determinada i causada per una mutació en el canal del sodi.

Nou comentari