El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bigote Arrocet, expulsat: fúria de Terelu i del fill il·legítim
  • CA

Edmundo Bigote Arrocet ha estat l’expulsat de Secret Story. L’humorista xilè, conegut mediàticament per ser l’exparella de María Teresa Campos, ha centrat les seves setmanes de concurs en criticar la periodista i deixar clar que la ruptura no va ser com ella ha explicat. No ha dubtat en parlar exclusivament de la seva relació, el que ha acabat fartant als teleespectadors. Que reconegués haver estat infidel moltes vegades i que hagi mostrat una cara molt masclista no ha ajudat tampoc a guanyar-se la permanència en el reality de Telecinco. Aquest dijous ha estat expulsat i tots els teleespectadors esperaven el retrobament amb Terelu, la filla de María Teresa, que era present a plató. Sorprenentment, la tertuliana marxava a correcuita per evitar haver d’enfrontar-se a ell en directe. Tota una decepció per a l’audiència, que ràpidament criticava al programa per permetre que Terelu marxés.

“Terelu, ha caigut una tempesta i m’han trucat de casa que has d’anar ràpidament perquè tens roba estesa i l’has de recollir”, deia Jorge Javier Vázquez en to de broma. El que no s’esperava era que Terelu acabés marxant quan, en principi, no té res a amagar. L’Edmundo deia, de fet, que no li importava que estigués a plató: “Si volen guerra, la tindran. Només diré que en els sis anys de relació només les vaig veure a casa 11 vegades”.

Terelu Campos marxa de plató per evitar retrobar-se amb Edmundo / Telecinco

Aquesta no és l’única guerra oberta que manté el còmic. Alexis Ledgard, presumpte fill il·legítim del xilè, ha concedit una entrevista a Chance en la que el deixa verd per l’actitud que ha mostrat en aquest concurs: “Com pot dir públicament que va tornar amb María Teresa per pena? Quin desastre, quin fàstic de persona. Deixar-la per Whatsapp és una cosa que em sembla molt baixa, ha quedat fatal. És una mica masclista, a més a més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa