Belén Esteban publica un vídeo hilarant movent els malucs a ritme de reggaeton

Belén Esteban ho ha tornat a fer. La col·laboradora va protagonitzar un munt de titulars -i bromes- fa uns mesos, quan va publicar un vídeo a Instagram en el qual apareixia ballant sense vergonya. Se’n va parlar moltíssim, però sembla que poc li va importar… ja que ha tornat a moure els malucs públicament.

Belén Esteban  GH VIP

Belén Esteban a ‘GH VIP’ / Telecinco

La col·laboradora de ‘Sálvame’ està treballant a ‘GH VIP‘, el que permet que també la veiem en directe durant el debat dels diumenges. Durant l’última gala ha intentat posar pau en un parell de discussions i ha manifestat la seva opinió sobre els concursants. Però s’està parlant d’ella pel vídeo que ha compartit a la xarxa, unes imatges de minuts abans de començar el programa.

En aquest vídeo se la veu ballant sense cap mena de vergonya. Acompanyada de la sempre polèmica Ylenia Padilla, Esteban apareix ballant reggaeton sense pudor. De fet, se la pot veure fins i tot perreando.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ghvipdbt2 @ghoficial empezamos con la mejor compañía @miguelfrigenti y @ylenia_santana_ ?

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Els seus fans han omplert la publicació d’icones de riure, divertits davant d’aquest espectacle. En poques hores s’han viralitzat aquestes imatges de la col·laboradora ballant d’aquesta manera, el que, per una altra banda, torna a col·locar-la en el centre de la diana, és clar. I és que els detractors han vist el camí lliure per a criticar-la, el que a ella poc li importa.

Esteban, desinhibida i contenta, amb ganes d’animar un debat que va estar ple de discussions

Nou comentari