Una de les concursants de ‘GH’ més populars, arruïnada: “No tinc feina i fa més d’un any que no puc pagar el lloguer”

Va ser l'estrella de la sisena edició, però aquests últims anys han estat complicats per a ella

Bea La legionaria ha estat una de les concursants de Gran Hermano més polèmiques. Va participar el 2004 en la sisena edició del programa, la que va protagonitzar gràcies a un caràcter fort i una sinceritat extrema. Des de llavors pràcticament no havia tornat a aparèixer en pantalla, el que sorprenia tenint en compte que va generar moltíssims titulars en el seu moment. Aquest dilluns, però, l’hem tornat a veure a Telecinco. Bea concedia una entrevista a Sálvame molt personal en la que lamentava haver-se quedat sense feina: “Ara mateix estic arruïnada, no tinc feina i no puc pagar el lloguer”.

“Fa un any i mig que no pago el lloguer perquè no tinc diners. Ara bé, no sóc ocupa. Tinc les meves claus, tinc la casa neta, pago la llum i l’aigua. És cert que no puc pagar el lloguer i això em converteix en morosa”, explica.

Bea reconeix que rep una ajuda de 450 € mensuals, una quantitat insuficient per poder mantenir-se: “Si només el lloguer són 425 €, com ho he de fer? Jo el que no vull és tornar a viure amb els meus pares. Estic intentant aconseguir diners per poder pagar el lloguer i mantenir la meva filla. El problema ha estat que m’he quedat sense feina per culpa de la pandèmia i m’està costant sobreviure”.

L’exconcursant de Gran Hermano revela que pateix greus problemes econòmics / Telecinco

El programa assegurava que Bea viu en una casa ocupa, una informació que ella negava: “No sóc ocupa, sóc morosa perquè no pago el lloguer”. Molt molesta, l’entrevista acabava de males maneres i caldrà veure si la tornem a veure pel plató o opta per aconseguir diners d’una altra manera.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:30 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari