Aurah, atemorida pel fill malalt: “Visc morta de por, no paro de plorar”

El COVID-19 ha provocat una crisi sanitària a nivell global sense precedents. El nombre de contagiats no fa més que pujar i la societat es confina a casa per intentar que la situació no empitjori encara més. Els famosos estan generant molt contingut a la xarxa per entretenir els seus seguidors: des de vídeos amb tutorials i idees fins a confessions.

Aurah Ruiz ha volgut sincerar-se davant dels seus fans. S’ha mostrat molt preocupada pel seu fill, que pateix una malaltia estranya i incurable, ja que el confinament no els ajuda: “Aquesta situació és molt difícil per a tothom però hi ha persones (entre les quals m’incloc) que ho passem fins i tot pitjor. Bàsicament, el meu fill de dos anys i mig està malalt (com ja sabeu) i necessita que el cuidin les 24 hores del dia perquè se l’ha de vigilar. Estic gravant aquest vídeo sense haver dormit absolutament res, semblo un zombi”. 

L’exconcursant de ‘GH VIP 6’ comparteix la situació complicada que estan travessant: “A mi tot això m’afecta moltíssim. Necessito desplaçar-me a casa dels meus pares amb freqüència. Jo faig els dies, la meva mare les nits o viceversa. Hem d’estar desperts les 24 hores. Fins i tot he contractat una amiga meva que és metge perquè ens ajudi. Anem rotant, però amb tot el que està passant em sento en l’obligació de parar. Ara és tot un caos, ja que el desplaçament és impossible. Visc sola amb el meu fill, no descanso i és una p… bogeria. Si per algun casual el meu fill s’atabala pel tancament, li pot donar una baixada de sucre, m’està demanant tota l’estona anar al carrer”, confessa amb llàgrimes als ulls. 

Aurah Ruiz, afectada pel coronavirus  Mtmad

Aurah Ruiz, afectada pel coronavirus / Mtmad

“Tothom que té una patologia de base l’afecta més del compte. Allà està la meva por, prefereixo agafar el coronavirus a què l’agafi el meu fill. El meu nen està malalt, jo no sé com li pot afectar. Visc cagada de por, no puc evitar plorar. Tot això m’està consumint“, assegura. 

“Dono gràcies a què el meu pare viu a prop meu i puc apropar-li el nen un parell d’hores. Això sí, he d’anar sempre amb un informe mèdic sota la màniga perquè la policia em pot parar. Els meus pares són sanitaris i ells estan súper exposats… Ells són les persones que m’ajuden amb el nen, no puc prescindir d’ells, no puc posar-me tot a sobre”, ha sentenciat en el vídeo. 

Nou comentari