El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Asraf confessa la malaltia que pateix: “Em van donar un any de vida”

Asraf Beno ha sorprès tothom confessant la malaltia que pateix. Ho ha fet durant el programa ‘Volverte a ver’, davant de la seva parella, Isa Pantoja, que encara no ho sabia, ja que ell ho havia portat en secret. La parella porta dos anys de relació i ara Asraf ha decidit participar en aquest programa de Telecinco per explicar-li a Isa per què ha estat malament i deprimit aquests últims mesos. Asraf li ha explicat que quan va anar a passar el reconeixement mèdic per a participar en l’última edició de ‘Supervivientes’ els metges li van desaconsellar la seva participació per tenir “una anomalia greu en els pulmons“, i li van donar només un any de vida.

Asraf Beno plorant a ‘Volverte a ver’ | Telecinco

Fins a dia d’avui Asraf no havia compartit amb la seva noia ni amb la seva família els seus problemes de salut, uns problemes que, encara que al principi semblaven ser molt greus, tot va acabar sortint bé i deixant fora de perill la parella d’Isa Pantoja. Ella s’ha emocionat en veure al seu xicot per haver guardat aquest secret durant tants mesos, una malaltia que pensava que acabaria amb la seva vida: “Jo el notava molt estrany, notava que estava molt preocupat, que feia moltes trucades per telèfon però ell és un noi molt reservat (…) Crec que no m’ho va explicar perquè no em volia preocupar, però vull que m’ho expliqui tot i tingui confiança per a recolzar-se en mi”.

Asraf li ha confessat entre llàgrimes a la seva promesa que ha patit molt tots aquests mesos per no poder explicar-li a ningú el que li passava i que ha viscut en silenci la preocupació d’una malaltia que podia posar fi a la seva vida en només uns mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa