El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arantxa Sánchez Vicario, enxampada amb la família en una platja de la Costa Brava
  • CA

Arantxa Sánchez Vicario no travessa un bon moment personal. Fa dos anys que la catalana lluita als jutjats amb l’exmarit per un acord del divorci que no arriba. Però això no és tot, ja que a més a més s’enfronta a una acusació d’aixecament de béns per la qual demanen quatre anys de presó per a ella. Aquest estiu no està sent fàcil, però això no ha impedit que intenti distreure’s dels problemes en uns dies de vacances amb els nens.

La família ha tornat a Catalunya, concretament a la zona de la Costa Brava. Allà es troba Arantxa amb la seva germana Marisa i la mare, a més a més dels dos fills que té en comú amb Santacana. Els fotògrafs els han captat a la platja en una jornada divertida que ha mostrat a la tenista distreta i somrient, atenta a tots els moviments dels petits Leo i Arantxa Jr.

Arantxa Sánchez Vicario, enxampada amb els fills durant les vacances / Europa Press

En bona forma amb un biquini verd fluorescent, els paparazzi l’han captat compartint confidències i passejant poc després de la mà dels nens. Una Arantxa que recupera la relació amb la família a poc a poc després de molts problemes i conflictes judicials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa