El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apareix una nova amant d’Antonio David: “Em vaig quedar embarassada”
  • CA

Des que es filtrés la presumpta infidelitat d’Antonio David Flores a Olga Moreno, que són moltes les antigues amants del tertulià que han aprofitat la situació per acudir a Sálvame i deixar-lo verd. L’última ha estat la Carmen López, que hauria tingut una aventura amb ell abans de començar amb l’Olga Moreno (per tant, fa més de 20 anys). Els dos tenien parella, però la noia explica que Antonio David la va “entabanar” per portar-la al llit: “Ell era el cap del meu ex i així ens vam conèixer. Vam connectar de seguida, em va demanar el telèfon i l’endemà vam anar a fer un cafè. Ell sap molt bé com tractar les dones, sap conquistar-te. Vam estar flirtejant dues setmanes i després vam començar a intimar. El meu xicot es va assabentar perquè li vaig enviar un missatge per error i vam cancel·lar el compromís… Feia set anys que sortíem junts i vaig tallar amb ell per culpa d’Antonio David Flores”.

El problema és que aviat es va adonar que Antonio David no li era fidel: “S’estava rient de mi, perquè ell seguia estant amb altres dones. Jo me’l vaig creure perquè em va embolicar, em va atraure amb les seves paraules i la manera d’actuar que té ell… Entre copeta i copeta, et penses que ets la princesa del seu castell. Però el pitjor era quan arribava a casa i veia que s’estava rient de tu, perquè sabia que estava amb diverses dones encara que ell ho negava. Vam estar un any junts i em vaig quedar embarassada. Jo tenia clar que ell no seria el pare del meu fill perquè no era una persona seriosa amb qui tenir una relació. Li vaig dir que esperava un nadó i ell em va dir que no em preocupés perquè m’ajudaria en tot moment, però mai més vaig saber res sobre ell”.

Carlota Corredera entrevista una antiga amant d’Antonio David Flores / Telecinco

Unes declaracions d’una antiga amant que no deixen en bon lloc a l’extertulià, que segueix protagonitzant un titular escandalós rere un altre. La seva fidelitat ha estat en entredit moltes vegades i des de fa molt de temps, però mai no tant com ara. De moment ell opta pel silenci i prefereix no respondre les preguntes insistents dels reporters.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa