El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres fotos d’Antonio David i l’amant, la periodista Marta Riesco
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno s’han separat inesperadament i la premsa rosa té clar quin és el motiu, una infidelitat de l’extertulià. Han arribat a posar nom a la tercera persona, una periodista d’El Programa de Ana Rosa anomenada Marta Riesco. Alguns col·laboradors de Sálvame asseguren que la noia ha presumit de l’aventura des de fa molt de temps i que, a més a més, hauria estat ella qui hauria filtrat la notícia de la separació per deixar d’amagar-se. Enmig d’aquest caos, la periodista va emetre un comunicat en el que demanava que s’aturés l’assetjament mediàtic contra ella… però no ha servit de molt, tenint en compte que la revista Diez Minutos ha afegit més llenya al foc en la portada d’avui. Com? Publicant les primeres fotos d’Antonio David i Marta junts.

Eren les fotos més esperades i les té la revista, que els ensenya junts per primer cop. Es tracta d’unes fotos de l’11 de setembre que els relacionen directament de manera professional, tenint en compte que els mostren junts mentre ella sosté el micròfon del programa en el que treballa. El que ha enfadat és que en algunes de les fotos que publiquen, ella surt sense micròfon i alguns usuaris de Twitter diuen que sembla un retoc fotogràfic.

Queda clar que Antonio David i Marta es coneixen, ja sigui com a amants o com a companys de professió. A més a més, la publicació demostra que donen per fet que els rumors entre ells són certs encara que cap dels dos s’hagi pronunciat al respecte. De fet, Antonio David i Olga ni tan sols han confirmat que realment s’hagin separat. El tema està generant un autèntic caos informatiu i totes les revistes volen ser les primeres en donar més detalls sobre aquesta presumpta aventura amorosa que tant està fent parlar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa