Àngel Llàcer torna a TV3 amb un programa molt innovador

El presentador català farà una gira per tota Catalunya per descobrir talents ocults del teatre

Àngel Llàcer torna a TV3. El presentador català ha anunciat que tindrà un programa a partir de gener, en el que ensenyarà com es fa una obra de teatre des de zero. Amb El Llop volen reivindicar i dignificar el teatre amateur, el que faran en un tour per tota Catalunya durant les setmanes en les que voltin per muntar la companyia. A més a més, ofereixen la possibilitat que els teleespectadors vegin per primer cop com és tot el procés des dels assajos fins al dia de l’estrena.

El primer pas és buscar els actors, un objectiu que ha intentat aconseguir en una entrevista en el programa de Ricard Ustrell: “Vull fer una crida a tots els actors amateurs. Vull muntar Terra Baixa amb actor i actrius catalans amateurs. Em passaré un temps anant-vos a buscar. M’haureu d’enviar un vídeo i un currículum. Un cop ja tingui escollits els actors, es veurà com comencem a preparar l’obra i com fem la gira per tota Catalunya”.

Es pot presentar tothom qui vulgui, sempre que tinguin una mínima experiència i/o habilitats interpretatives. Els escollits apareixeran en el programa i representaran un paper en aquesta obra. Una mena d’experiment que l’Àngel Llàcer intenta fer des de fa temps. No ha aconseguit convèncer a TV3 fins ara, quan finalment han decidit apostar per un format diferent que apropi el teatre i tot el que té darrer a les cases dels teleespectadors catalans.

Ja són molts els actors i actrius catalans que han mostrat interès per participar en aquest projecte. De moment tenen temps fins al 3 d’octubre per enviar els vídeos de presentació individuals, els que serviran de base per veure quins d’ells tenen més punts per ser escollits com a membres de l’equip. L’Àngel Llàcer està entusiasmat amb la proposta, la que esperen que triomfi a TV3.

Nou comentari