Acusen Anabel Alonso de trànsfoba per un tuit que ha acabat esborrant

L'actriu feia una pregunta sobre les dones transsexuals que ràpidament generava una allau d'insults que l'ha indignat

Anabel Alonso ha tornat a fer-la grossa a Twitter. En aquesta ocasió, l’actriu i humorista escrivia un missatge en el qual preguntava com es diu una dona trans que ha inseminat una altra dona. Una pregunta que tenia a veure purament amb el llenguatge, però que ràpidament es malinterpretava i generava una allau d’insults i acusacions de transfòbia que l’han forçat a reaccionar.

En un primer moment es defensava i deixava clar que en cap moment havia estat la seva intenció criticar indirectament les dones trans: “És un dubte seriós, ja que estem parlant del llenguatge. Suposo que en el llenguatge nou també estarà contemplat això. Ho preguntava seriosament i sense cap ànim d’ofendre i molt menys humiliar. Jo considero que tothom té els mateixos drets i plantejar un dubte no em sembla prou raó per dir-me tot això”.

“No sóc trànsfoba en absolut i no consenteixo que ningú m’ho digui. Però lamentablement m’estic adonant que la intolerància no és patrimoni d’uns quants”, lamentava. Finalment, decidia esborrar el tuit de la discòrdia: “Estic farta que em critiqueu i em titlleu del que no sóc, ja que esteu parlant sense saber a què venia la meva preguntar. La ignorància és atrevida i molt insolent”.

Una nova polèmica que torna a demostrar la pell tan fina que tenen alguns usuaris de Twitter.

Nou comentari