El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Alonso i la seva xicota, a punt de ser mares
  • CA

Anabel Alonso va sorprendre de valent en revelar, fa ara tres anys, que sortia amb una dona. L’actriu surt des de fa set anys amb Heidi Steinhardt, una dramaturga amb arrels argentines que ha treballat com a directora i professora d’interpretació. Ara han decidit fer un pas més enllà: seran mares del seu primer fill en els pròxims mesos, tal com confirma en exclusiva la revista ‘¡Hola!‘. 

És Heidi qui està embarassada, tal com treuen a la llum les imatges que publica el mitjà. Se la veu en un estat avançat de gestació, el que fa pensar que queda poc pel naixement del bebè.

En sortir a la llum aquesta bona notícia, molts s’han adonat que Heidi ha publicat fotografies embarassada en el seu perfil d’Instagram, fins ara desconegut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te estamos esperando con inmensa felicidad… . . . . . Ph @diegodepaulaok #hije #felicidad #tres #familia #amor #happyness

Una publicación compartida de H e i d i (@heidisteinhardt) el

La parella espera el seu primer fill en comú amb molta il·lusió, una decisió que prenen després de plantejar-se també adoptar: “S’ha de parar i centrar-se únicament en aquesta possibilitat, perquè són entre 3 i 5 anys i és tot molt complicat”, deia Anabel Alonso fa un temps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡ALLÁ VAMOS, VERANO! ¡Buenos Aires! Con @anabelalonso_of . . . . . #buenosaires #vacaciones #verano #summer #holidays #anabelalonso

Una publicación compartida de H e i d i (@heidisteinhardt) el

Ara s’han decidit a tenir el seu bebè, que naixerà la pròxima primavera. Sempre han mantingut la seva vida privada allunyada del focus, caldrà veure si presenten el seu bebè públicament o segueixen hermètiques en aquest sentit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa