Anabel Alonso se sincera sobre la mort dels seus germans: “És molt dolorós”

L'actriu reconeix que fins ara deia que era filla única per no afrontar la dura realitat

Anabel Alonso ha concedit una entrevista molt emotiva a Toñi Moreno en el seu programa de Canal Sur. L’actriu i la presentadora han compartit confidències i han evidenciat la seva bona sintonia a Un año de tu vida. Han parlat sobre les seves professions i també sobre les seves respectives maternitats, moment en el qual Anabel s’ha emocionat. I és que Toñi i l’equip del programa li han regalat una samarreta de l’Athletic de Bilbao i una boina basca, uns regals que han provocat que li caiguessin un parell de llàgrimes: “Només tu pots fer que m’emocioni… És cert, em cau la bava amb el meu nen”.

Anabel Alonso rep un regal molt especial per al seu fill, de pocs mesos / Canal Sur

Un dels moments més especials, però, arribava després. Fa poques setmanes, l’actriu va reconèixer públicament per primer cop que sempre menteix quan diu que és filla única. Per què? En haver obviat fins ara que va tenir dos germans que van morir quan eren molt petits.

“Vaig tenir una germana i un germà que van morir. Fins fa poc no he estat capaç de dir-ho públicament… No els vaig conèixer. El nen va morir un any abans que jo naixés per culpa d’un limfoma i ella era molt petita quan van detectar-li leucèmia“, explica.

Anabel Alonso se sincera davant Toñi Moreno / Canal Sur

Anabel reconeix que sempre havia dit que era filla única per no haver d’enfrontar-se a preguntes doloroses sobre la mort dels germans: “Era una manera de protegir-me, fent veure que aquestes morts no havien existit. Explicar les circumstàncies és dolorós i molt llarg, així que preferia evitar-ho mentint i dient que era filla única”.

Nou comentari