Anabel Alonso, mare per primer cop als 55 anys

Anabel Alonso i la seva xicota, l’actriu i dramaturga Heidi Steinhardt, han estat mares del seu primer fill. Així ho han confirmat amb una fotografia dels peus del nen, a qui han anomenat Ígor. Encara que el petit va néixer el passat 24 de maig, no ho han anunciat fins ara: “Ígor ja està amb nosaltres! És meravellós”, ha escrit Alonso.

Una fotografia que també ha compartit la seva parella, qui ha gestat el bebè: “El 24 de maig va arribar Ígor a les nostres vides i ja res no és igual. Amb ell tot és llum, amor i pau. No podem més de felicitat!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ígor ya está con nosotras!!! Llegó el 24-5-2020 ¡¡¡¡ES MARAVILLOSO!!! @heidisteinhardt

Una publicación compartida de Anabel Alonso (@anabelalonso_of) el

La parella es va conèixer el 2013 i ara es converteixen en mares del seu primer fill en comú. Anabel, de 55 anys, feia bastant de temps que pensava en la maternitat tal com va confessar davant alguns mitjans. Els seus Instagrams s’han omplert de felicitacions de companys de professió i molts seguidors, que han volgut felicitar-les per la benvinguda del nou membre de la família. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ESPERANDO CON MATES . . . . . . . . #mate #espera #anabelalonso #saturdaymorning #saturday #sabado

Una publicación compartida de H e i d i (@heidisteinhardt) el

Sempre han estat molt geloses de la seva vida privada, per la qual cosa no és probable que publiquin moltes fotografies del petit. Caldrà veure si deixen enrere l’hermetisme que han dut durant tota la relació.  

Nou comentari